Оголошення
дислокация
Map
Головна НГЗ суботник

rusalСуботнім ранком - на шламосховище

Активісти молодіжної ради проммайданчика МГЗ разом із інженерно-технічними працівниками дирекції з виробництва провели суботник на території, прилеглій до шламосховища № 1 .

Молодь проммайданчика МГЗ, розуміючи важливість вирішення виробничих проблем, цього разу разом з колегами допомогла працівникам ділянки шламового господарства очистити від дерев і чагарників укіс дамби. Її загальна довжина становить близько 4 кілометрів , висота - трохи більше 22 метрів.

- Молодіжна рада проммайданчика заводу завжди готова допомогти нашому підприємству, - впевнена член молодіжної ради Вікторія Гоман. - Ми не перший рік проводимо такі акції. Цього року до членів молодіжної ради приєдналися інженерно -технічні працівники дирекції з виробництва і всі ми сьогодні, в суботній ранок, робимо важливу і потрібну справу.

subbotnik5subbotnik6

Торік молодь своїми силами допомогла в очищенні від порослі обвідного каналу, який розташований по всьому периметру шламосховища № 1. Очищений канал - запорука безпечного функціонування підприємства, адже в разі паводку коріння дерев і чагарників запобігають дренажу води, а значить, становлять небезпеку. Цього року молодь вирішила провести подібний суботник, але вже в більш розширеному складі.

- Поросль необхідно знищувати, оскільки своїми коріннями дерева, які ростуть по схилу дамби, можуть її руйнувати, - розповідає начальник бізнес -одиниці « Ділянки шламового господарства та чистки технологічного обладнання» Олег Ліпатов . - Крім того, відсутність порослі є одним з найважливіших правил в експлуатації шламосховищ, і за будь-якої перевірки, увага в першу чергу звертається на даний аспект.

- По-перше, - це допомога нашому заводу, - вважає член молодіжної ради Олександр Кліндух . - По-друге, така робота сприяє більш тісному спілкуванню, згуртованості колективу, адже в неформальній обстановці можуть поспілкуватися люди, які працюють у різних підрозділах, - начальники ділянок, ІТП, а також представники нашої молодіжної ради .

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1138127

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"