Оголошення
дислокация
Map
Головна податкова 16.01.2017

dfsДо уваги фізичних осіб-підприємців, які бажають отримати послуги електронного цифрового підпису!

ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області нагадує, що електронний цифровий підпис - це електронний аналог власноручного підпису або печатки. Для підписання електронного документу необхідно мати особистий ключ та посилений сертифікат. Особистий ключ - унікальна послідовність символів, призначена для накладання ЕЦП на електронні документи, яка записується клієнту на електронний носій інформації. Пароль захисту особистого ключа повинен бути відомий тільки власнику сертифіката ключа.

Для отримання послуг електронного цифрового підпису необхідно надати до Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС наступні документи:

заповнену та підписану Реєстраційну картку (для фізичної особи/фізичної особи - підприємця) у двох примірниках;

копію паспорта підписувача (копії 1-2 сторінок (3-6 за наявності відміток) або копію паспорта підписувала, виготовленого у формі картки, що містить безконтактний електронний носій (копії лицьового та зворотного боку), або паспорта громадянина України для виїзду за кордон з відміткою про постійне місце проживання в іноземній державі, засвідчену підписом власника. Якщо через релігійні переконання фізична особа відмовилась від реєстраційного номеру облікової картки платника податків, додатково надається копія сторінки паспорта з відміткою про таку відмову;

копію картки платника податків,засвідчена підписом власника. У разі, якщо через релігійні переконання фізична особа відмовилась від реєстраційного номеру облікової картки платника податків, копія картки платника податків не подається.

Акредитований центр сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДФС знаходиться за адресою: м. Миколаїв, вул. Потьомкінська, 24/2, будівля ДПІ у Центральному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області, контактний телефон: 37-90-91.

ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139757

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"