Оголошення
дислокация
Map
Головна Відкриття дитячого майданчику

detskie-ploschadki

Подарунок малечі

6 червня з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей адміністрація Корабельного району та мерія м. Миколаєва презентували новий дитячий ігровий майданчик, який розташовано у жилому мікрорайоні по проспекту Жовтневий, 289.

Ініціатива створення майданчику для дітей молодшого віку належить активній групі мешканців району на чолі з Олександром Муравським, який на початку травня поточного року звернувся з цією ідеєю до секретаря Миколаївської міської ради Юрія Гранатурова. На сьогодні звернення мешканців району втілено у життя. Комплекс ігрових споруд придбано за бюджетні кошти.

Адміністрація Корабельного району на чолі з Олександром Цукановим надали допомогу в організації робіт для влаштування майданчика. Комунальне підприємство ДЕЗ «Корабел» (Плєхов М.О.) виконали роботи з благоустрою території біля житлового будинку.

Дитячий ігровий майданчик у супроводі дітей урочисто відкрив голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов.

В урочистостях взяли участь перший заступник голови адміністрації Ігор Копійка та заступник голови адміністрації Олександр Гвозденко.

Маленькі миколаївці отримала чудовий об’єкт для відпочинку.

Ініціативною групою мешканців району за підтримки розважальної мережі «ВВВ» (Василенко В.В) для дітей було влаштовано конкурсно–ігрову програму за участю клоунів та казкових персонажів. Вихованці Дитячого Центру позашкільної роботи подарували всіх учасникам заходу чудову концертну програму. Малеча раділа подарункам та призам.

У цей день не забули і про солодощі, які організувала адміністрація Корабельного району. З великим задоволенням всі смакували морожене, яке презентував приватний підприємець Дмитро Новосьолов та тіточка від ТОВ «Лакомка» (Бут О.М.)

Дійсно, це варто дитячого захвату і задоволення дорослих.

DZD2014-60

DZD2014-61

DZD2014-7

DZD2014-8

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1138018

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"