Оголошення
дислокация
Map
Головна День защиты детей возле ДК

rusal Свято «Разом з дітьми» в Корабельному районі вдалось на славу!

У Корабельному районі Миколаєва відбулося свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей. Захід був ініційований представництвом Центру соціальних програм компанії РУСАЛ в Україні спільно з молодіжною радою Миколаївського глиноземного заводу.

- Ми хочемо подарувати частинку радості, можливість повеселитися юним жителям Корабельного району, - сказав, вітаючи присутніх, генеральний директор МГЗ Дмитро Мирний. - Діти - це наше багатство, наше майбутнє, тому ми робимо наш внесок у наше майбутнє, а, головне, - ми хочемо, щоб цей день всі присутні провели з посмішкою на обличчі.

- Чудово, що за підтримки компанії РУСАЛ в нашому районі проходять такі свята, - сказав голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов. - За нашими дітьми - майбутнє України, тому хочеться побажати їм радості, здоров'я, любові і удачі в житті. Зі святом!

DZD2014-11DZD2014-12

Більше 1000 чоловік зібралося на площі, щоб взяти участь в іграх, естафетах, флешмобах та інших цікавих розвагах. Кожна дитина знайшла собі заняття до душі. Найменші створювали колективну роботу «Ми - за мирне небо», старші діти брали участь в конкурсі «Малюнок на асфальті».

- Усі охочі могли покататися на поні, зануритися в минуле і постріляти з лука або спробувати свої сили в міні-мотузяному парку, встановленому членами клубу активного відпочинку «Адреналін», - розповіла директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. - Завдяки художницям аквагриму діти перевтілювалися у фей, принцес, тигренят, бетменів та інших казкових персонажів, а безкоштовне для всіх морозиво від приватного підприємця Віталія Василенко додало радості і прохолоди до цього літнього дня.

Сім'ї, які прийшли на свято у повному складі, взяли участь у спортивних змаганнях «Тато, мама, я - спортивна сім'я». 5 команд змагалися в ерудиції, спритності, проявляли свої артистичні таланти під час конкурсу караоке, демонстрували згуртованість і командний дух, адже на кону в якості супер-призу від профспілкового комітету проммайданчика МГЗ стояла путівка для всієї родини на море. Вперше в історії міста на «іподромі» біля фонтану пройшов конкурс «Найшвидший наїзник». Учасники заїздів продемонстрували спритність в «управлінні» татом, сидячи на його шиї. Ті, хто досяг справжньої майстерності в цій нелегкій справі і прийшли до фінішу першими, отримали пам'ятні подарунки.

DZD2014-13

DZD2014-15

За підсумками всіх конкурсів переможцем спортивних змагань стала сім'я Кліндух. Решта учасників отримали заохочувальні призи, які їм стануть у нагоді під час літнього відпочинку.

DZD2014-14

Протягом вечора дітей розважали клоуни, які грали із дітьми, роздавали солодкі призи і повітряні кульки

Всі, хто захоплюється спортом, в цей день взяли участь у змаганнях, організованих за підтримки представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні молодіжною організацією «Альтер-Спорт» на території скейт-парку. Ролери, скейтери та БМХ-ери демонстрували свої вміння у виконанні різних трюків в двох категоріях - аматори і професіонали. Ну і, звичайно, всі призери отримали подарунки.

У цей день дійсно було багато подарунків, радості, дитячого сміху і щирих посмішок - власне для отримання цих позитивних емоцій і замислювалось свято в Корабельному районі, яке пройшло на відмінно!

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1138353

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"