Оголошення
дислокация
Map
Головна Лагерь в ДЦ

В таборі «Зоряний шанс»(оновлено)

13 червня 2014 року

Кращий голос «Зоряного шансу» - так називався конкурс, що відбувся у таборі відпочинку, котрий зручно та затишно розташувався у Дитячому центрі Корабельного району. Якщо говорити про епітети для характеристики цього дитячого заходу, то влучними будуть такі: «веселкові пісні», «винахідливі дотепники», «розумні та кмітливі», «дзвінкі голоси», «вправні хористи», «літні пташечки».

Тож саме веселковими піснями можна назвати перший конкурс, котрим діти презентували свої загони. І робили вони це вміло під усім знайомі світові та вітчизняні пісенні хіти.

Винахідливими дотепниками стали дітлахи у конкурсі музичних кліпів. Їм знадобився танцювальний та співочий талант, щоб проілюструвати пісні, котрі до вподоби і дітям, і дорослим.

Розумними та кмітливими були представники команд під час музичної вікторини. Це й зрозуміло, адже виграв той, хто за одну хвилину дав більше відповідей на запитання ведучої.

Дзвінкими голосами співали діти у наступному змаганні, хоч і не просто було поєднувати виконання пісень зі стрибанням через скакалку.

Вправними хористами стали відпочиваючі під час битви хорів.

І на літніх пташечок перетворились представники загонів під час виконання сольних номерів.

Не залишились осторонь від своїх вихованців і їх наставники – вожаті, котрі також взяли участь у концерті, виконуючи пісні під гучні оплески дітвори.

А голосом «Зоряного шансу» став дует у складі Діани Каратай та Крістіни Гасевської. Їм і було вручено Гран-прі.

***

11 червня 2014 року

Ви співали? «Так!» - Танцювали? «Так!» - Ви кращі? «Так!»

Таким емоційним був завершальний діалог між провідною конкурсно-розважальної програми «Музичний хіт-парад» і вихованцями табору «Зоряний шанс», що складався 6 червня в актовій залі ДЦ позашкільної роботи Корабельного району.

А до нього діти невтомно брали участь у безлічі хитрих конкурсів, що веселили, по-доброму спантеличували, закликали розгадувати загадки, розв'язувати головоломки. При цьому здавалося, що кожен наступний їм не під силу. Та не тут-то було: всі три команди добре підготувалися і навіть змогли, танцюючи, намалювати на спині партнера тварина.

А як завзято співали вони частівки про школу, ровесників, дружбу, загалом, про своє дитинство. У справжній, багатоголосий хор перетворився конкурс «Музичний ерудит». Хлопці та дівчата легко вгадували пісні і «Жили у бабусі», «33 корови», і «Раз слівце, два слівце..» прозвучала музичної теми.

lager11_06_2014-1.jpglager11_06_2014-2.jpg

І, ясна річ, що фраза, з якої розпочата замітка, логічно підсумувала всі розвеселу дійство.

Добре з'єднувалися всі частини програми виступом учасників вокального ансамблю «Відлуння» - керівник А.М.Шевченко, а за сумісництвом ведуча музичної вікторини.

Так, в «Зоряному шансі!» не засумуєш!

315
 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137600

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"