Оголошення
дислокация
Map
Головна Випуск у терцентрі

univer3vikyЛюди старшого покоління знову стали «молодими спеціалістами»

13 червня 2014 року у приміщенні відділення соціально – побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради відбулася святкова програма з нагоди закінчення навчального року в «Університеті третього віку» - випускний.

За програмою курсу студенти вивчали теми, що стосуються проблем людей старшого віку, знання, щодо збереження здоров'я, правової грамотності, вміння використовувати сучасні комунікації та інформаційні технології, організації дозвілля.

Гостей зустрічали, пригощали кисневою пінкою та запрошували до святково прикрашеного актового залу.

Випускний! В ньому радість зустрічі з друзями та викладачами, спогади про найбільш цікаві лекції та заходи, поїздки на екскурсії та очікування чогось нового, цікавого.

На святковому заході присутніх вітали: заступник директора міського територіального центру Громов Г.М, викладачі волонтери: Іванченко Л.В., Дятюк В.В., Храмов М.І., Архангельська Л.В., Володка Н.А., Добриднік Т.В. та інші. Ведучою святкової програми була фахівець із соціальної роботи Сокол Т.В.. В ході програми були виконані українські та російські пісні: «І шумить і гуде», «Соловейко», «Про студентів», «Колодец», та інші у виконанні колективу художньої самодіяльності «Журавушка», дуету «Гармонія», солісток Артеменко Л.Л., Арутюнової Г.А., Черторигіної М.О., Суслонової І.Г., музичний супровід Тимонової С.П. та Волосюк Г.Г.. Розповідали цікаві гуморески Каламурза І.І. та Артеменко Л.Л.. Звучала і власна поезія від студентів, а також щирі і ніжні слова вдячності всім працівникам відділення соціально – побутової адаптації, які займалися зі студентами та надали їм можливість для теплого спілкування та навчання й пізнання чогось нового, цікавого. Кожен випускник, якому вручали «Сертифікат» про закінчення курсу занять та викладачі отримали в подарунок солодощі та троянди.

Відділення соціально – побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру дякує за співпрацю дирекцію школи мистецтв №2 (Шаульську А.Г.), бібліотеку №18 для дорослих ЦБС м.Миколаєва (Ясько О.І.), КУ «ЦБС Жовтневого району» (Остафійчук Т.Г.), товариство Червоного Хреста Корабельного району (Медведєва Т.В.), яке надало благодійну допомогу солодощами на свято; квітковий магазин «Донна Роза» (Юношев В.Л.) за троянди; приватного підприємця Бутко І.О. за троянди; товариство інвалідів Корабельного району (Прокопенко Т.А.) за допомогу поробками для оформлення свята. Всім активним відвідувачам наших заходів ми говоримо: «До побачення, до нових зустрічей в новому учбовому році».

На згадку про отримані «Сертифікати» слухачі факультетів сфотографувались, а потім пригощались запашним чаєм з печивом та цукерками, ділились враженнями та ще співали улюблені пісні.

Відділення Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) дякує всім учасникам заходу за активну участь та запрошує мешканців району з вересня місяця на навчання до «Університету третього віку».

Заступник директора міського територіального центру Г.М. Громов

Tercentr-vipusk-2Tercentr-vipusk-1

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137848

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"