Оголошення
дислокация
Map
Головна Закрітие лагеря в ДЦ

LagerDC-close«Зоряний шанс»! До зустрічі!

Легкая, светлая грустинка - основной лейтмотив праздничного мероприятия, посвященного закрытию лагерной смены «Зоряний шанс» ДЦ Корабельного района, состоявшегося 20 июня. Справедливости ради надо сказать, что и дети, и вожатые, и воспитатели, и администрация лагеря за три недели не только стали одной семьей, но и смогли полезно провести время. И если ребятня качественно отдохнула, то взрослые сдали на «отлично» еще один экзамен на умение заботиться о мальчишках и девчонках. Поэтому заключительный праздник стал ярким, логическим завершением трехнедельной прелюдии лета.

Как и каждое мероприятие в «Зоряному шансі» этот имел свою особенность. Он стал своеобразным смотром самодеятельных сил нашего внешкольного учреждения для будущих разноплановых, разножанровых концертов, проводимых в ДЦ, ведь именно они та точка отсчета, что показывает уровень подготовки кружковцев.

И если блестящее выступление воспитанников коллектива бальных танцев «Фри стайл», которые открыли прощальное действо, можно было спрогнозировать, то легкое, непринужденное общение со зрителями воспитанников кружка «Ты - журналист» стало приятной неожиданностью, продолжившей концертную программу.

На нем, считаю, необходимо остановиться особо. Состояло оно из двух частей. Первая основная. Своеобразный спич об отдыхе в «Зорянім шансі» подготовила Даша Безрученко редактор стенной газеты «Юний кореспондент ДЦ». Он, оригинальный и глубокий, стоит того, чтобы его привести полностью:

- Доброго дня, шановні телеглядачі. З вами, як завжди, програма «Зоряні новини». Сьогодні не буде нудних новин політики. Я запрошую вас помандрувати зі мною до країни дитинства та посмішок, а саме – до табору «Зоряний шанс». Ми розкриємо для вас дослідження, яке робили наші спеціальні кореспонденти протягом всієї табірної зміни.

Отже, день перший.

Дітлахи читають вірші, складають пазли та співають відомі на весь світ українські пісні разом з гуртом «Відлуння», який ви неодноразово бачили на нашому каналі. Ми бачимо, які наші вихованці серйозні та зосереджені, адже інтелектуальна гра «У вінок шани Кобзареві» - це не жарт. Ми бачимо, як швидко конкурсанти знаходять відповіді на всі запитання та з яким задоволенням виконують всі завдання. То що, глядачі, чи не заслуговують вони на почесне звання «Кобзаревих нащадків»?

А нам час йти далі, не перемикайте канал!

День другий. Сьогодні наш ефір присвячується дню танців. І, звичайно, обдарованій молоді табору «Зоряний шанс». Адже сьогодні вони «переплюнули» навіть відомі проекти «Танці з зірками» та «Україна має талант»! Англійський вальс? Легко! Віденський? І це вміють! Ану покажіть танці неандертальців! Слабо? Де там, витанцьовують так, що земля гуде!

Тим часом літо продовжується, а в нашої телекоманди ще купа справ!Ось сьогодні, наприклад, ми відвідаємо «Музичний хіт-парад»! Навіщо їхати до Юрмали, якщо всі відомі пісні лунають тут, на сцені Дитячого Центру? А відома «Віагра» нервує та кусає лікті, коли бачить на екрані красунь з нашого «Відлуння»! І вони точно не вміють танцюючи, малювати тварину на спині партнера! Не дивно, що на питання ведучої: «Ви найкращі?» вихованці відповідають дружнім впевненим «ТАК».

Ну що, хіт-парад відвідали, пісні послухали, а хто ж у таборі все-таки співає найкраще? Ми так і не дізналися. Цим і займемося сьогодні – в наш четвертий день. Як голосно у Дитячому Центрі! Співають всі – вожаті, діти, працівники, я-то зараз теж почну підспівувати! А голосом «Зоряного шансу» став дует у складі Діани Каратай та Крістіни Гасевської. Їм і було вручено Гран-прі. Продюсери, яким бракує справжніх талантів – швидше шукайте наших дівчат! Не втрачайте таких зірочок.

А зараз час рекламної паузи. Спонсор показу – газета «Нікодей». Всі новини Дитячого Центру ви можете знайти у нашому виданні, не виходячи з Контакту.

«Козацькому роду нема переводу – лине його слава з далечі віків» Такий девіз нашого сьогоднішнього ефіру. Сьогодні ми з «Зоряним шансом» помандруємо до середньовічної України та покажемо вам справжні козацькі розваги! Хлопці в нас – ну справжні Тараи Бульби! Та й дівчата не гірші за славнозвісну Марусю Богуславку! Тут і коментарів не треба – й так зрозуміло, що козацьке коріння не знищити.

День шостий. Сьогодні замість звичної сцени Дитячого Центру ви бачите на екрані наших чотириногих дітей та допитливих собак (якщо я нічого не плутаю) Не дивуйтесь, шановні глядачі, нас з оператором сьогодні занесло до Миколаївського кінологічного центру. Службові вівчарки не тільки з радістю демонструють свої вміння та навички, а й задоволено позують на камеру! Ось бачите, як весело Мухтар посміхається всім вам, любі глядачі!

Ну що, мені час прощатися та закінчувати свій репортаж. Наостанок невеликий прогноз погоди: влітку на вас чекають теплі обійми, сонячний сміх, безхмарні ранки та Вітер Гарних Змін. Бувайте, друзі!

Затем Дашину эстафету подхватили участники младшей группы кружка. Они расширили и дополнили репортаж ответами зрителей по многим содержательным мероприятиям, состоявшимся в лагере. И таким образом стало понятным, что детям понравился отдых в лагере. А это главный итог. А что касается ребятишек из кружка «Ты -журналист», то если опыт выступлений перед публикой ДЦ для них первый, то наполнение электронной газеты «Нікодей» ( http:/vk.com/nikoday) - норма.

Много оригинальных находок было и во время прощальных номеров отрядов. Звучали меткие слова, сравнения, стихи, песни. В свою очередь администрация лагеря не поскупилась на подарки для многих детей, которые отличились в конкурсах, состязаниях, интеллектуальных играх.

- Дорогие дети, мы ждем вас в следующем году, - так обратилась к ребятишкам О.Н. Шульженко, заведующая лагерем.

Закончился праздник дискотекой и сладкими подарками всем детям и сотрудникам «Зоряного шансу». Что ж, каждый кто хотел, смог воспользоваться своим звездным часом и для отдыха, и для творческого роста.

Татьяна Турчак, директор ДЦ.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3313
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1137384

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"