Оголошення
дислокация
Map
Головна податкова 17.01.2017

dfsДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області інформує

 

Єдиний соціальний внесок: звільнення від сплати

ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва повідомляє, що уточнено перелік осіб, які звільнені від сплати єдиного внеску (частина четверта ст.4 ЗаконуУкраїни від 08.07.2010 №2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування»). Фізичні особи-підприємці, в тому числі ті, які обрали спрощену систему оподаткування, звільняються від сплати за себе єдиного внеску, якщо вони є пенсіонерами за віком або інвалідами та отримують відповідно до закону пенсію або соціальну допомогу.

До внесення змін від сплати єдиного внеску за себе звільнялись лише фізичні особи-підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування, якщо вони є пенсіонерами за віком або інвалідами та отримують відповідно до закону пенсію або соціальну допомогу.

«Пульс» – унікальний сервіс зворотнього зв'язку ДФС з платниками податків

ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва нагадує про сервіс Державної фіскальної служби «Пульс», який приймає звернення громадян та суб'єктів господарювання, що виникають в процесі взаємовідносин з фіскальними органами, пов'язаними з адмініструванням податків та зборів. Сервіс працює за принципом call-back, тобто працівники ДФС не тільки приймають звернення, але й потім повідомляють про результати перевірки та вжиті заходи.

Даний сервіс створено органами ДФС з метою забезпечення оперативного реагування на повідомлення громадян про неправомірні дії або бездіяльність працівників органів ДФС, а також про можливі корупційні дії.

Лінія працює цілодобово. Звернутися на сервіс «Пульс» можна за телефоном: (044) 284-00-07.

ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139765

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"