Оголошення
дислокация
Map
Головна пенсійний 16.09.2014

pens

І знову про нагальне

Управління Пенсійного фонду України в Корабельному районі м.Миколаєва на виконання пункту 7 протоколу наради «Про діяльність фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування, у тому числі щодо виконання бюджетів фондів за 2012-2013 роки та 1 квартал 2014 року» від 24 квітня 2014 року під головуванням Прем'єр-міністра України Яценюка А.П. повідомляє, що проведено засідання «круглого столу» з питань взаємодії УПФУ в Корабельному районі м. Миколаєва, ДПІ у Корабельному районі м.Миколаєва ГУ Міндоходів у Миколаївській області та Корабельного відділу ДВС ММУЮ щодо надходження коштів єдиного соціального внеску, страхових внесків на обов'язкове державне пенсійне страхування та інших платежів для забезпечення своєчасної виплати пенсій та державних допомог, на якому створена робоча група та розроблено спільні заходи по зменшенню обсягів боргів по платежах з єдиного та страхових внесків.

На засіданнях робочої групи, які відбулися 26.06.2014, 22.07.2014 та 29.08.2014 розглянуто наступні питання:

- стан виконання спільних заходів по зменшенню обсягів боргів по платежах з єдиного та страхових внесків;

- розрахунок прогнозного фонду оплати праці на 2014 рік;

- аналіз фонду оплати праці та середньооблікової чисельності працівників;

- забезпечення контролю за достовірністю відомостей, поданих до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру (проведення дієвих заходів щодо виявлення та виправлення помилок в звітності страхувальників, коригування некоректних відомостей, які містяться в таблицях звітності в полі «Прізвище, ім'я, по батькові, по фізичним особам-підприємцям, тощо);

- стан стягнення заборгованості зі сплати єдиного внеску та страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування за виконавчими документами, які знаходяться на примусовому виконанні в Корабельному відділі державної виконавчої служби Миколаївського міського управління юстиції.

На виконання спільних заходів до Адміністрації Корабельного району щомісячно надаються переліки боржників відповідно до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» №1058-IV від 09.07.2003, переліки підприємств району, у яких відбулося скорочення чисельності працюючих та зменшено темпи фонду оплати праці в порівнянні з відповідним періодом минулого року, здійснюється нарахування заробітної плати найманим працівникам у розмірі меншому ніж розмір мінімальної заробітної плати та інформація щодо створення нових робочих місць.

Щотижнево спеціалістами відділу надходження, прогнозування платежів, обліку застрахованих осіб та контрольно-перевірочної роботи аналізується щомісячна звітність про нарахування сум єдиного внеску, наявна в підсистемі «СПОВ, ЄСВ – місячна звітність», та у разі необхідності до ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ Міндоходів у Миколаївській області направляється перелік страхувальників, з якими необхідно провести дії щодо забезпечення звітів в актуальному стані, та як наслідок, інформації в Державному реєстрі загальнообов'язкового державного соціального страхування.

З метою перевірки майнового стану при здійсненні виконавчих проваджень, спільно з державними виконавцями, проводяться спільні виходи за адресами боржників. В порядку використання управлінням права сторони виконавчого провадження відповідно до ст.12 Закону України «Про виконавче провадження» здійснюються ознайомлення з матеріалами виконавчих проваджень.

Для забезпечення контролю за коштами, стягнутими органами ДВС, але не перерахованими ДКСУ на рахунки одержувача, управлінням щотижня проводиться моніторинг примусово стягнутих коштів. За результатом проведеної роботи станом на 01.09.2014 факти затримки управлінням державної казначейської служби України у м. Миколаєві Миколаївської області примусово стягнутих коштів боргу відсутні.

Протягом серпня 2014 року надходження платежів, адміністрування яких здійснюється органами Фонду складають 911,0тис.грн., або 103,6% до планового завдання.

Надходження єдиного внеску по району складають 12118,2тис.грн., або 109,2% доведеного ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ Міндоходів у Миколаївській області плану, частка ПФУ – 10794,6тис.грн., що становить 107,7% від планового завдання.

Адміністрація управління Пенсійного фонду України в Корабельному районі м. Миколаєва

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1140379

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"