Оголошення
дислокация
Map
Головна Очищення влади
ЗАКОН УКРАЇНИ "Про очищення влади"

Постанова Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 р. № 563 "Деякі питання реалізації Закону України "Про очищення влади"

Постанова Кабінету міністрів України від 25 березня 2015 р. № 167 «Про внесення змін до порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 закону України "Про очищення влади"»

Розпорядження Миколаївського міського голови

Наказ голови адміністрації Корабельного району

 

ВІДОМОСТІ ПРО СТАН ПРОХОДЖЕННЯ ПЕРЕВІРКИ

ПІБ особи, відносно якої здійснюється перевірка Посада Дата початку перевірки Копія заяви про перевірку Копія декларації Результати перевірки
1. Кабацюра Оксана Леонідівна Головний спеціаліст сектору захисту прав, свобод і інтересів дитини служби у справах дітей 04.12.2014 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
2. Ковшова Олена Павлівна Головний спеціаліст сектору санітарного очищення відділу комунального господарства, благоустрою та санітарного очищення 28.01.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
3. Вігура Тетяна Володимирівна Головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку 07.04.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
4. Луцька Алла Валентинівна Заступник голови адміністрації 17.04.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
5. Антонян Тетяна Андріївна головний спеціаліст відділу ведення Державного реєстру виборців 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
6. Беззубенко Олександр Петрович головний спеціаліст відділу координації торгівлі, побуту, послуг та пасажирських перевезень 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
7. Богдан Ірина Іванівна начальник відділу у справах сім’ї, молоді, культури та спорту 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
8. Волкан Марина Михайлівна начальник відділу комунального господарства, благоустрою та санітарного очищення 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
9. Вознюк Олена Вікторівна завідувач сектором з питань опіки та піклування служби у справах дітей 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
10. Гвозденко Олександр Павлович перший заступник голови адміністрації 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
11. Євдокимова Оксана Миколаївна головний спеціаліст відділу ведення Державного реєстру виборців 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
12. Жарикова Любов Анатоліївна начальник відділу бухгалтерського обліку 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
13. Красножон Валентин Леонідович заступник голови адміністрації 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
14. Киндилевич Дмитро Григорович начальник відділу ведення Державного реєстру виборців 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
15. Кліндух Анна Олександрівна головний спеціаліст відділу організаційної роботи та юридичного забезпечення 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
16. Компанієць Оксана Павлівна начальник загального відділу 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
17. Лавська Тетяна Володимирівна начальник відділу координації торгівлі, побуту, послуг та пасажирських перевезень 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
18. Лисік Юрій Вікторович головний спеціаліст відділу ведення Державного реєстру виборців 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
19. Лялюк Віталій Володимирович заступник начальника відділу комунального господарства, благоустрою та санітарного очищення 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
20. Майстренко Наталя Вікторівна головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді, культури та спорту 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
21. Мамонтова Олена Євгенівна начальник служби у справах дітей 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
22. Манзюк Наталя Іванівна головний спеціаліст відділу ведення Державного реєстру виборців 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
23. Миронова Олена Олександрівна головний спеціаліст сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
24. Опаріна Лариса Миколаївна завідувач сектором комунального господарства та благоустрою відділу комунального господарства, благоустрою та санітарного очищення 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
25. Попова Ольга Анатоліївна начальник відділу організаційної роботи та юридичного забезпечення 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
26. Потапова Юлія Володимирівна завідувач сектору санітарного очищення відділу комунального господарства, благоустрою та санітарного очищення 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
27. Рентюк Євген Вікторович головний спеціаліст відділу ведення Державного реєстру виборців 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
28. Синчук Світлана Миколаївна головний спеціаліст сектору комунального господарства та благоустрою відділу комунального господарства, благоустрою та санітарного очищення 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
29. Стахорська Оксана Володимирівна головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
30. Стельмах Наталя Петрівна головний спеціаліст загального відділу 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
31. Степаніцина Інна Леонідівна заступник начальника відділу організаційної роботи та юридичного забезпечення 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
32. Таворська Лілія Володимирівна завідувач сектору захисту прав, свобод та законних інтересів дітей служби у справах дітей 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
33. Цуканов Олександр Миколайович голова адміністрації 22.06.2015 ЗАЯВА Декларація За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.
34. Черняєва Людмила Сергіївна головний спеціаліст відділу з гуманітарних питань 01.04.2019 ЗАЯВА Декларація
За результатами проведеної перевірки встановлено, що заборони, визначені частиною третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади» не застосовуються.

 

Повідомлення про початок проходження перевірки відповідно до Закону України “Про очищення влади” в адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради від 09.02.2024

ВІДОМОСТІ ПРО СТАН ПРОХОДЖЕННЯ ПЕРЕВІРКИ

ПІБ особи, відносно якої здійснюється перевірка Посада Дата початку перевірки Копія заяви про перевірку Копія декларації Результати перевірки
1. Бучко Світлана Анатоліївна Головна спеціалістка відділу з гуманітарних питань 09.02.2024 ЗАЯВА Декларацію розміщено на порталі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування
2. Вербицька Оксана Юріївна Головна спеціалістка відділу комунального господарства 09.02.2024 ЗАЯВА Декларацію розміщено на порталі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування
3. Гордійчук Наталя Вікторівна Головна спеціалістка відділу санітарної інспекції 09.02.2024 ЗАЯВА Декларацію розміщено на порталі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування
4. Дінаковська Євгенія Валентинівна Головна спеціалістка відділу з гуманітарних питань 09.02.2024 ЗАЯВА Декларацію розміщено на порталі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування
5. Дмитришина Інна Миколаївна Начальниця відділу санітарної інспекції 09.02.2024 ЗАЯВА Декларацію розміщено на порталі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування
6. Журавльова Світлана Олександрівна Головна спеціалістка відділу з гуманітарних питань 09.02.2024 ЗАЯВА Декларацію розміщено на порталі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування
7. Майборода Надія Петрівна Головна спеціалістка відділу благоустрою 09.02.2024 ЗАЯВА Декларацію розміщено на порталі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування
8. Соловйова Аліна Володимирівна Головна спеціалістка відділу ведення Державного реєстру виборців 09.02.2024 ЗАЯВА Декларацію розміщено на порталі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування
9. Таворська Карина Валеріївна Головна спеціалістка сектору з питань опіки та піклування 09.02.2024 ЗАЯВА Декларацію розміщено на порталі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування
10. Янковська Олена Анатоліївна Головна спеціалістка відділу бухгалтерського обліку 09.02.2024 ЗАЯВА Декларацію розміщено на порталі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування
 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3298
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1130027

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"