Оголошення
дислокация
Map
Головна податкова 14.04.2016

dfsДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області інформує

Шановні громадяни, покваптесь задекларувати минулорічні доходи!

Фахівці ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва районі нагадують, що кампанія декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2015 року триває до 01 травня 2016 року.

Декларування стосується кожного громадянина, який отримав доходи, з яких не були сплачені податки. Наприклад, це дохід у вигляді отримання у спадщину або дарування майна, продажу інвестиційних активів, здачі в оренду нерухомого майна, репетиторства або надання інших послуг. Також підлягають декларуванню іноземні доходи.

Слід пам'ятати, що зобов'язання подати декларацію про майновий стан та доходи мають і ті громадяни, які отримували доходи у вигляді заробітної плати від двох або більше податкових агентів, при умові, що загальна сума отриманих за звітний рік доходів перевищила 120 розмірів мінімальної заробітної плати.

Звертаємо увагу на те, що декларація може подаватись особисто платником податків або уповноваженою на це особою за місцем реєстрації такого платника, надсилатись поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення або засобами електронного зв'язку. З метою якісного обслуговування платників податків, упередження виникнення труднощів під час кампанії декларування протягом січня-квітня 2016 року центри обслуговування платників податків функціонують за подовженим режимом роботи (з понеділка по четвер з 9 год. 00 хв. до 19 год. 00 хв., у п'ятницю з 9 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв., у суботу з 09 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв.). Отримати консультації з питань декларування можна у Центрі обслуговування платників податків ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва за адресою: вул. Артема,буд. 1А або за телефонами: 64-09-50, 64-07-30, 64-07-31, 64-07-34.

Поспішайте задекларувати свої доходи вчасно!

Щодо оприлюднення декларацій керівництва

Державна податкова інспекція у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області повідомляє про надані декларації про доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2015 рік керівництвом ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області:

Шапотюк Ольга Михайлівна – в. о. начальника, голова комісії з реорганізації ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області задекларувала суму одержаного доходу за 2015 рік – 66 905грн., членами сім'ї –76 642 грн. Майно, що перебуває у власності: житловий будинок (загальна площа 53,8 кв. м.), квартира (1/3 від загальної площі 52,1 кв. м.).

Кучер Сергій Георгійович – заступник начальника ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області задекларував суму одержаного доходу за 2015 рік – 80 162 грн., членами сім'ї – 13 574 грн. Майно, що перебуває у власності декларанта: квартира (загальна площа 67,4 кв.м.), земельні ділянки (загальна площа 66 500 кв. м.), транспортний засіб: Dewoo Lanos, рік випуску – 2006. Майно, що перебуває у власності членів сім'ї декларанта: земельна ділянка (загальна площа 61 880 кв. м.)

19778,2 тис. грн. ЄСВ надійшло від платників Корабельного району з початку року

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області повідомляє, що упродовж січня-березня 2016 року платники області перерахували в бюджет 19778,2 тис. грн. єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Поставлені завдання виконано на 106,6 %, додатково бюджет отримав 1228,2 тис. гривень.

Завдяки своєчасній сплаті єдиного внеску громадянам гарантується право на соціальний захист. Зокрема, захищені соціальні гарантії для кожного на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, гідне пенсійне забезпечення та інші виплати.

Нагадуємо, що відповідно до Закону України від 24.12.2015 р. № 909 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році» з 1 січня 2016 року відмінено класи професійного ризику, а загальну ставку нарахування єдиного соціального внеску знижено до 22%. Виключення складає тільки зменшена ставка ЄСВ на зарплату інвалідів для підприємств 8,41% та підприємств всеукраїнських громадських організацій інвалідів – вони не змінилися.

Платники податків Корабельного району протягом першого кварталу 2016 року сплатили 82130,3 тис. гривен

Протягом січня-березня 2016 року до зведеного бюджету від платників Корабельного району надійшло 82130,3 тис. грн. податків і зборів, що на 34825,4 грн. більше у порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.

У ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва інформують, що з вказаних надходжень 29214,9 тис. грн. надійшло до державного бюджету. Ці кошти спрямовуються на загальнодержавні потреби. Місцеві скарбниці області отримали 52915,4 тис. грн., що будуть спрямовані на вирішення потреб місцевих громад.

Зокрема, у розрізі платежів, до державного бюджету забезпечено надходження 13216,2 тис. грн. податку на додану вартість, 12577,6 тис. грн. податку на прибуток підприємств та 2223,5 тис. грн. військового збору.

Фахівці ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва зазначають, що одними з головних умов досягнення значного рівня надходжень є сумлінне виконання громадянами конституційного обов'язку – добровільної сплати податків; вдосконалення системи адміністрування податків і зборів; впровадження електронних сервісів.

З початку року фахівцями ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва виявлено 64  неоформлених найманих працівників

Легалізація тіньового ринку зайнятості населення є одним з пріоритетних завдань в роботі як ДФС України, так і безпосередньо ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області.

Так, протягом 1 кварталу працівниками ДПІ виявлено 64 неоформлених найманих осіб.

Фахівцями ДПІ проводяться документальні планові та позапланові перевірки суб'єктів господарювання з питань дотримання ними законодавства щодо належного оформлення трудових відносин з працівниками, своєчасності, достовірності та повноти нарахування і сплати відповідних податків і зборів. Завдяки проведеній роботі, з початку 2016 року додатково нараховано податку на доходи фізичних осіб та штрафних санкцій на загальну суму майже 14,39 тис. гривень.

У Корабельній ДПІ зазначають, що внаслідок проведення комплексу заходів, направлених на підвищення рівня заробітної плати, громадяни отримують офіційно оформлені трудові відносини, а місцевий бюджет – додаткові надходження з податку на доходи фізичних осіб

До уваги платників податків: оновлено Державний реєстр РРО

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області повідомляє: наказом ДФС України від 01.04.2016 №271 затверджено новий Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій (далі - Реєстр).

Реєстр містить перелік РРО, дозволених до первинної реєстрації, а також первинна реєстрація яких заборонена. Тепер він налічує 141 модель РРО (в попередній редакції - 140).

В Реєстрі наведена таблиця з інформацією про кожну окрему модель РРО: назву, версію внутрішнього програмного забезпечення, назву та місцезнаходження заявника і виробника, строк первинної реєстрації, дата і номер рішення про включення до Державного реєстру та сфера застосування відповідного РРО.

Детально ознайомитися з оновленим реєстром реєстраторів розрахункових операцій можна на офіційному порталі ДФС України: http://sfs.gov.ua/zakonodavstvo/podatkove-zakonodavstvo/nakazi/67517.html.

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області

ДПІ у Корабельному районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1140229

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"