Оголошення
дислокация
Map
Головна податкова 07.07.2017

dfsКоли зупиняється реєстрація податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН

ДПІ в Інгульському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області ще раз нагадує про зміни, які очікують платників ПДВ з 1 липня поточного року.

У зв'язку, з набранням чинності з 20 червня наказу Мінфіну від 13.06.2017 року №567, яким затверджені Критерії оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН, органи ДФС здійснюють оцінку ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН шляхом проведення постійного автоматизованого моніторингу відповідності податкових накладних/розрахунків коригування цим Критеріям.

Реєстрація податкової накладної/розрахунку коригування зупиняється, якщо відповідає одній з наведених умов:

1. Обсяг постачання товару/послуги у податковій накладній, яку подано на реєстрацію в ЄРПН, у 1,5 раза більший за величину, що дорівнює залишку різниці обсягу постачання такого товару/послуг у податкових накладних/розрахунках коригування, зареєстрованих в ЄРПН з 01.01.2017 р та обсягу придбання на митній території України та/або ввезення на митну територію України відповідного товару, зазначеного з 01.01.2017 р. в отриманих податкових накладних/розрахунках коригування, зареєстрованих в ЄРПН, та митних деклараціях, і переважання в такому залишку товарів з кодами згідно з УКТ ЗЕД більше 75 % загального такого залишку та відсутність товару/послуги в податковій накладній, яку подано на реєстрацію в ЄРПН, в інформації, поданій платником за встановленою формою, як товару/послуги, що постачається (виготовляється) на постійній основі.

Реєстрація податкової накладної/розрахунку коригування зупиняється, якщо відповідає таким вимогам та сума ПДВ, зазначена в податкових накладних, зареєстрованих в ЄРПН у звітному (податковому) періоді з урахуванням податкової накладної/розрахунку коригування, поданої на реєстрацію в ЄРПН, які відповідають таким вимогам, більша за середньомісячну суму сплачених за останні 12 місяців ЄСВ та податків і зборів (крім суми ПДВ, сплаченої при ввезенні товарів на митну територію України) платником податку та його відокремленими підрозділами

2. Відсутність (анулювання, призупинення) ліцензій, виданих органами ліцензування, які засвідчують право суб'єкта господарювання на виробництво, експорт, імпорт, оптову і роздрібну торгівлю підакцизними товарами (продукцією), визначеними підпунктами 215.3.1 та 215.3.2 п. 215.3 ст. 215 Податкового кодексу, щодо товарів, зазначених у податковій накладній, поданій на реєстрацію в ЄРПН

Письмові пояснення та копії документів платник податку може подати до органів ДФС в електронному вигляді засобами електронного зв'язку. Рішення комісії про реєстрацію податкової накладної/розра­хунку коригування в ЄРПН або відмову в такій реєстрації надсилається платни­ку протягом п'яти робочих днів, що настають за днем отримання пояснень та документів.

ДПІ в Інгульському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139810

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"