Оголошення
дислокация
Map
Головна правовіа освіта у ТЦ

pravova_osvitaПравова освіта

У зв'язку зі змінами в законодавстві, які стосуються більшості населення, особливо болюче їх сприймають пенсіонери та інваліди. Щоб розвіяти безліч сумнівів пенсіонери та інваліди мають можливість почути про всі зміни та роз'яснення до законодавчих актів у відділенні соціально-побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради. Спеціалістами за фахом відповідно до напрямку роботи проводиться інформаційно – роз'яснювальна робота. Ці зустрічі проводяться за потребою.

Так з початку 2015 року була проведена певна робота. Про зміни в законодавстві при наданні пільг для ветеранів війни підопічних ознайомила начальник відділу персоніфікації та фінансування управління соціальних виплат і компенсацій в Корабельному районі Петрак І.О. Цікавило підопічних і проїзд у міському та приміському транспорті, норми на оплату комунальних послуг та багато інших питань.

Про внесені зміни до Порядку надання субсидій в зв'язку з підвищенням тарифів на житлово – комунальні послуги, а з 1 травня поточно року вони почнуть діяти, ознайомила присутніх підопічних начальник відділу соціальних виплат і компенсацій в Корабельному районі Чигрецька О.І.. Олена Іванівна ознайомила з порядком звернення за житловою субсидією, з переліком пунктів прийому заяви і декларації в районі. Присутні мали змогу отримати відповіді на всі хвилюючі питання, а їх було чимало.

Про зміни в пенсійному законодавстві, які стосуються пенсіонерів ознайомила підопічних Тебенькова І.В. заступник начальника відділу з призначення пенсій Пенсійного фонду України в Корабельному районі. Підопічних цікавили питання переведення пенсій з інших країн на територію України, про відрахування з пенсій, як для пенсіонерів у кого розмір пенсії перевищує 3654грн., так і для працюючих пенсіонерів. А Киричук Н.В., начальник відділу надходжень, ознайомила присутніх з веб порталом Пенсійного фонду та як ним користуватись

На кожній з цих зустрічей підопічні відділення соціально - побутової адаптації дізналися щось нове для себе та своєї родини, отримали нові правові знання, відповіді на питання які їх хвилювали.

Відділення Корабельного району міського територіального центру дякує працівникам Управління Пенсійного фонду України в Корабельному районі та Управлінню соціальних виплат і компенсацій в Корабельному районі за проведену інформаційно-роз'яснювальну роботу і запрошує мешканців району до участі в таких заходах.

Заступник директора міського територіального центру Г.М. Громов

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1138047

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"