Оголошення
дислокация
Map
Головна Спартакіада ДНЗ

spartakiada_ds_logo19 травня відбувся ювілейний фінал Х спартакіади серед дошкільних навчальних закладів Корабельного району міста Миколаєва.

За активної підтримки Миколаївського тепловозоремонтного заводу, який очолює В'ячеслав Сімченко, та участі адміністрації Корабельного району на базі Дитячо – юнацького спортивного оздоровчого комплексу вже в десятий раз відбулась спартакіада серед вихованців дошкільних навчальних закладів Корабельного району міста Миколаєва. Цього року її організатором виступив педагогічний колектив дитячого садка № 110.

В урочистому закритті спартакіади взяли участь перший заступник голови адміністрації Олександр Гвозденко, заступник голови адміністрації Валентин Красножон, директор ТОВ «МТРЗ» В'ячеслав Сімченко, представник Миколаївського міського управління освіти Валентина Кузнецова.

- Все, що ми робимо в цьому житті - все для дітей. І такі острівці щастя, острівці радості - це те, що так необхідно дітям та дорослим, - сказав В'ячеслав Сімченко на початку церемонії.

Корабельний район сьогодні прямує вперед, проголошуючи масовий спорт серед дітей та молоді.

Те, що цей яскравий і захоплюючий захід викликав радість, єднання дітей та вихователів, волю до перемоги, було очевидно з перших хвилин старту і до останнього змагання. Діти разом з педагогами танцювали, показували спортивні номери. Але найголовнішим для них був успішний виступ у різних спортивних змаганнях. Юні чемпіони продемонстрували витривалість, сміливість, організованість, командний дух у стрибках, бігу та естафеті.

Участь у фінальних змаганнях взяли команди 12 дошкільних установ району.

У перервах між конкурсами дітей розважали казкові герої, свої вміння і таланти демонстрували творчі колективи дитячих садків

spartakiadaDS-10Всі учасники спартакіади отримали Почесні грамоти та подарунки від адміністрації Корабельного району. Сюрпризом для дитсадка-організатора цієї події став подарунок від Миколаївського тепловозоремонтного заводу і особисто В'ячеслава Сімченка - сучасна аудіосистема. Він висловив сподівання, що цей подарунок принесе щиру радість діткам і у них з'явиться можливість проводити свої яскраві свята на найвищому рівні.

Але найбільшою нагородою для маленьких спортсменів була підтримка та гучні оплески їхніх уболівальників.

Головний прапор спартакіади урочисто передали дитячому садку № 125, який стане організатором вже одинадцятої спартакіади у наступному році.

spartakiadaDS-9spartakiadaDS-1spartakiadaDS-2spartakiadaDS-3spartakiadaDS-4spartakiadaDS-5spartakiadaDS-6spartakiadaDS-7spartakiadaDS-8

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139796

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"