Оголошення
дислокация
Map
Головна пророботу служби у справах дітей

ssdСлужба у справах дітей адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради продовжує втілювати міську Програму профілактики правопорушень, бездоглядності та соціального захисту дітей на 2011-2015 роки.

Протягом тиждня працівниками служби у справах дітей адміністрації Корабельного району відвідані 8 судових засідань у Корабельному районному суді та 2 в апеляційному суді Миколаївської області; відпрацьовано 5 звернень громадян та надано 7 консультацій щодо захисту прав дітей; відвідані 6 сімей, де утримуються діти, про що складено відповідні акти матеріально-побутових умов проживання. Із законними представниками дітей проведені профілактично-роз'яснювальні бесіди, в ході яких вони попереджені про адміністративну відповідальність за неналежне виконання батьківських обов'язків за ст. 184 КУпАП.

Спеціалістами служби проведена перевірка стану виховної роботи та умов проживання дітей в Миколаївській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті № 6 та Миколаївській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті № 2, порушень прав дітей не виявлено.

На базі служби спеціалістами проведена профілактично-роз'яснювальна бесіда з 3 дітьми, схильними до пропусків уроків без поважних причин, та їх батьками.

За вказаний період сформовано 2 особові справи на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та внесені дані на дітей до ЄІАС «Діти»; сформовано 2 та внесено зміни до 5 обліково-статистичних карт.

З метою збереження права малолітньої дитини на проживання в сім'ї, встановлено контакт з потенційними опікунами, про що складено відповідний акт.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139775

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"