Оголошення
дислокация
Map
Головна Русал 20-05-2015

ccpR«Територія РУСАЛу - 2015»: названі переможці

14 соціальних проектів будуть реалізовані в регіоні завдяки компанії РУСАЛ в рамках конкурсу «Територія РУСАЛу - 2015».

Вже п'ять років поспіль компанія РУСАЛ проводить грантовий конкурс в рамках соціальної програми «Територія РУСАЛу» з метою підвищення якості життя в регіоні присутності компанії РУСАЛ та залучення максимальної кількості зацікавлених осіб у вирішення соціально-культурних проблем міста та області.

За період з 2011 по 2014 рік в регіоні підтримані 59 проектів. Сукупний внесок інвестицій в їх реалізацію становить 4,46 млн. грн.

У Миколаєві в цьому році на конкурс подано 44 заявки від представників громадських, благодійних та молодіжних організацій, працівників бібліотечної системи та освітніх установ, діячів культури і мистецтв, просто ініціативних груп людей, які хочуть покращити життя у своєму місті. Географія конкурсу включає м. Миколаїв і Жовтневий район Миколаївської області.

За підсумками публічного захисту проектів переможцями стали 14 авторів соціальних ідей. Цього року сукупний внесок у реалізацію їхніх проектів склав 2 079 137 грн.

Урочисте нагородження переможців відбулося на Миколаївському глиноземному заводі.

rusal20052015

З 1 червня автори приступлять до реалізації своїх ідей.

Адміністрування та організаційний супровід програми «Територія РУСАЛа- 2015» здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу.

Серед переможців грантового конкурсу соціальних проектів «Територія РУСАЛа- 2015» є і заклади Корабельного району міста Миколаєва:

Дошкільний навчальний заклад № 103. Проект «Країна дитинства».

Команда проекту планує облаштувати «Острів здоров'я» для вихованців дитячого садка, щоб організувати їх діяльність на вулиці і сформувати навички здорового способу життя, засади екологічної свідомості та художньо-естетичних смаків.

Ініціативна група «Молодіжна рада Миколаєва». Проект «Подвір'я дитячої мрії».

Проектом передбачається благоустрій подвір'я в сьомому мікрорайоні і установка там дитячого ігрового комплексу для психофізичного розвитку дітей.

Бібліотека-філія №8 центральної міської бібліотеки для дітей ім. Ш. Кобера і В. Хоменко. Проект «Бібліотечна мультфільмоманія».

Мета проекту - створення базі бібліотеки Центру розвитку і дозвілля дітей «Книга +» для розвитку творчих і технічних здібностей дітей та підлітків, підтримання у них інтересу до книги, долучення дітей (у тому числі дітей з малозабезпечених сімей) і батьків до читання, до пізнання світу засобами анімації.

Бібліотека-філія №18 Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва Проект «Міжрайонний ресурсний центр - комунікативний майданчик місцевої громади».

Проект покликаний активізувати громадську діяльність у місцевій територіальній громаді Миколаєва на базі міжрайонного ресурсного центру для громадських організацій Корабельного району м. Миколаєва та Жовтневого району Миколаївської області, діючого в бібліотеці-філії №18 ЦБС для дорослих з 2009 року.

Дитячо-юнацька спортивна школа №5. Проект «Ремонт та оснащення спортивної школи».

Проект призначений для учнів та мешканців Корабельного району, які займаються фізичною культурою і спортом на базі спортшколи. Результатом проекту буде покращення умов і безпеки занять, з'явиться можливість проводити змагання міського, обласного, всеукраїнського рівнів.

Вітаємо переможців!

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139815

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"