Оголошення
дислокация
Map
Головна Русал 04.06.2015

ccpRПідведені підсумки турніру серед дітей з шахів «Шахові надії-2015»

У Миколаєві, в представництві Центру соціальних програм компанії РУСАЛ в Україні, відбулося урочисте підведення підсумків дитячо-юнацького турніру «Шахові надії - 2015». Турнір проводився серед учасників шахового клубу, який безкоштовно функціонує в Корабельному районі на базі Центру соціальних програм. Вже п'ять років його беззмінним керівником є співробітник «РУСАЛ Автоматизації» Олександр Колесніченко.

- Цього року шаховій секції, яка працює на базі Центру соціальних програм, виповнилося п'ять років. Щороку в нашу дружну «сім'ю» приходить все більше дітей, які хочуть навчитися цій інтелектуальній грі, - розповідає керівник клубу і головний суддя турніру Олександр Колесніченко. - Шахи дають можливість розвинути логіку, навчити людину мислити, думати на багато кроків вперед. Все це допоможе досягти успіху в майбутньому.

Боле 30-ти дітей взяли участь у кваліфікаційних турнірах. Ігри проходили протягом року по суботах і неділях.

Турнір «Шахові надії - 2015» проходив у трьох підгрупах за коловою системою.

У підгрупі «АА» перше місце зайняв Роман Жуков, друге - Максим Жуков, третє - Костянтин Іваненко. Крім того, Роман і Максим Жукови виконали норму 2-го розряду.

У підгрупі «А» золото дісталося Марії Самойленко, срібло - Софії Томіліній, бронза - Сергію Вєрьовці. Ці ж учасники змогли виконати норму 2-го розряду.

У підгрупі «Б» кращим став Віталій Шелест. Друге місце - у Назара Пазенко. Третє місце зайняв Владислав Єдінок.

Норматив 1-го юнацького розряду виконали ще 10 учасників: Віталій Шелест, Назар Пазенко, Владислав Єдінок, Дар'я Димова, Ігор Сябро, Ельдар Кірімов, Євген Сергієнко, Владислав Продун, Микита Тугов, Віктор Князєв.

- Вже традиційно цього року для вихованців секції пройшли ще одні шахові змагання - «Першість ЦСП РУСАЛу з шахів - 2015», - розповіла директор представництва Центру соціальних програм компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. - Метою турніру було формування шахової команди ЦСП (5 юнаків та 2 дівчини). Особливість цього турніру в тому, що він проводиться за швейцарською системою в 11 турів. У ньому взяли участь як шахісти без розряду, так і розрядники.

За підсумками напруженої боротьби кращими шахістами стали Роман Жуков, Максим Жуков, Лев Барцев, Дмитро Леонов, Микита Тугов, Марія Самойленко та Софія Томіліна. Ці діти представлятимуть Центр соціальних програм на різних командних змаганнях, що проводитимуться шаховою федерацією Миколаївської області.

8

Під час церемонії нагородження переможцям турніру вручили грамоти та подарунки від компанії РУСАЛ. А враховуючи, що шахова секція в Корабельному районі є членом федерації шахів Миколаївської області, учасники на основі Єдиної спортивної класифікації України отримали кваліфікаційні квитки у відповідності з виконаними розрядами.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1138092

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"