Оголошення
дислокация
Map
Головна Випуск в универі ІІІ віку

univer3vikyВипуск в «Університеті третього віку»

Освіта в продовж життя надихає людину залишатись молодою й активною. Мета навчання літніх людей – не тільки конкретні завдання, що дають змогу пенсіонерам правильно оцінити мінливе соціально-економічне становище суспільства, а й реалізувати внутрішній потенціал, зберегти гідність, знизити ризик соціальної ізоляції та знайти своє місце в нових умовах життя. Літні людини не повинні випадати із соціального життя. Навчання їм в цьому допомагає.

Університет третього віку – це чудова можливість для спілкування, нових знайомств, розширення кругозору, база нових можливостей самореалізації для осіб поважного віку. В університеті працює сім факультетів. Факультети різного спрямування дають можливість великого вибору саме тих нових знань і вмінь, які людина поважного віку хоче отримати для реалізації свого внутрішнього потенціалу.

12.06.2015 р. у відділенні соціально – побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради відбувся захід з нагоди закінчення навчання на факультетах «Університету третього віку». З привітаннями до присутніх звернувся заступник директора Громов Г.М., який у своєму виступі наголосив на важливості організації роботи «Університету третього віку», подякував його викладачам-волонтерам Сергієнко Л.Л., Зінченко Ю.І., Марцих Н.С., Володці Н.А., Мердух Л.З., та іншим, а також всім працівникам, за ту працю, яку вони вкладають в залучення людей поважного віку до активного життя.

vipuskTC

Після привітань відбулась церемонія вручення сертифікатів про закінчення 2014-2015 навчального року 41 слухачеві, які пройшли курс навчання в «Університету третього віку».

Захід закінчився святковим концертом, який спільно з випускниками факультетів підготували: ведуча,фахівець із соціальної роботи Сокол Т.В.. та музичний супровід програми Тимонової С.П.. В ході програми були виконані українські та російські пісні: «Как здорово», «Из чего же», «Чорнобривець», «Ой співаночки мої» та інші у виконанні колективу художньої самодіяльності «Журавушка», вітала випускників піснею школярка Ніколета Іванова, солісти Артеменко Л.Л., Арутюнова Г.А., Черторигіна М.О., Волосюк Г.Г., Іванченко Л.В., Шаховал Г.С., Швець П, Головченко Н.В.. Виконували музичні твори: на сопілці - Денькович С.Д., на баяні – Матвєєв В.О.. Розповів цікаві гуморески Каламурза І.І.. В ході програми звучали щирі і ніжні слова вдячності всім працівникам відділення соціально – побутової адаптації, які займалися зі студентами та надали їм можливість для теплого спілкування та навчання й пізнання чогось нового, цікавого. Кожен випускник, якому вручали «Сертифікат» про закінчення курсу занять та викладачі отримали в подарунок троянди.

Відділення соціально – побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру дякує за спіпрацю дирекцію школи мистецтв №2 (Гладун С.М..), бібліотеку-філіал №18 для дорослих ЦБС м.Миколаєва (Ясько О.І.), КУ «ЦБС Жовтневого району» (Остафійчук Т.Г.), товариство Червоного Хреста Корабельного району (Медведєва Т.В.), яке надало благодійну допомогу солодощами на свято; міжнародний клуб «Два начала» (керівник Кифорук Н.О.) за благодійну допомогу солодощами на свято та активну участь у його проведені, приватного підприємця Бутко І.О. за троянди.

На згадку про отримані «Сертифікати» слухачі факультетів сфотографувались, а потім пригощались запашним чаєм з печивом та цукерками, ділились враженями та ще співали улюблені пісні.

Відділення Корабельного району міського територіального соціального обслуговування (надання соціальних послуг) дякує всім учасникам заходу за активну участь та запрошує мешканців району з вересня місяця на навчання до «Університету третього віку» .

Заступник директора міського територіального центру Г.М.Громов

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139180

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"