Оголошення
дислокация
Map
Головна Шановний споживач!

Шановний споживач!

ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ» та ПАТ «Миколаївгаз» вважає за необхідне повідомити споживачів м. Миколаєва та Миколаївської області, що згідно ст. 16 Закону України «Про засади функціонування ринку природного газу» з 01.07.2015 року було розділено функції з постачання, розподілу, транспортування та видобутку природного газу.

Тому, з метою забезпечення постачання природного газу за регульованим тарифом споживачам Миколаївської області у відповідності до вимог чинного законодавства було створено нове підприємство ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ».

Дане підприємство, в установленому законом порядку звернулось до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг для отримання ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу за регульованим тарифом.

Національною комісією що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг 28.05.2015 року було прийнято рішення № 1642 щодо видачі ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ» ліцензії на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу за регульованим тарифом з 01.07.2015 року.

Тому з 01.07.2015 року на території Миколаївської області, на підставі отриманої ліцензії, розпочав свою діяльність новий постачальник природного газу ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ».

У відповідності до діючого законодавства, зокрема п. 4 Правил надання населенню послуг з газопостачання, затверджених Постановою Кабінету міністрів України № 2246 від 09.12.1999 року, зі змінами внесеними Постановою КМУ № 73 від 02.03.2015 року визначено, що послуги з газопостачання надаються на підставі письмового договору, укладеного між газопостачальним, газорозподільним підприємствами та споживачем.

При цьому хочемо зауважити, що вищевказаний договір є Типовим та відповідно є затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України № 74 від 02.03.2015 року.

Також п.4 Правил надання населенню послуг з газопостачання чітко прописано порядок та умови укладення цього договору, а саме необхідність укладання цього договору на підставі письмової заяви споживача та надання відповідного переліку документів, при цьому цей перелік документів є примірним, а не вичерпним та обов'язковим для надання.

При цьому ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ» та ПАТ «Миколаївгаз» наголошують, що на даний час спільними зусиллями розробляється концепція проведення компанії по укладанню нових Типових договорів на надання населенню послуг з газопостачання.

Основними напрямками цієї концепції є зведення до мінімуму переліку документів, які споживач повинен надати для укладання договору та вирішення організаційних питань, щодо укладання договорів за місцями проживання споживачів силами двох підприємств.

Для цього, з боку ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ» розроблено анкету-заяву, яка буде найближчим часом доставлена споживачам. Споживач отримавши цю анкету, самостійно заповнює її та на свій вибір може відправити її в будь який зручний спосіб на адресу абонентських дільниць ПАТ «Миколаївгаз» чи ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ». В разі необхідності Споживач може залишити повідомлення за телефонами гарячої лінії (0512) 67-49-49 про необхідність приходу до нього представника газопостачальної чи газорозподільної організації для укладення договору за місцем його проживання.

При цьому ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ» наголошує, що заповнення анкети не є укладанням договору, а є лише заявою про намір укласти договір, та інформація з заповненої анкети, замість надання копій документів, буде використовуватись для заповнення обов'язкових полів та реквізитів Договору з боку споживача.

Після заповнення Договору всіма сторонами він буде доставлений представниками ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ» або ПАТ «Миколаївгаз» споживачу, який після звірки правильності заповнення реквізитів, які були вказані ним в анкеті, зобов'язаний підписати три екземпляри договору і вже після цього один екземпляр залишається йому.

Але, в разі надання в анкеті Споживачем недостовірних даних, стосовно кількості прописаних, фактичної загальної та житлової площі, власника домоволодіння або квартири, паспортних даних власника, ІПН та документів, що посвідчують право на пільгу може виникнути прикра ситуація, коли Ви будете звертатися до органів УПСЗН для отримання субсидії або пільги, то внаслідок не співпадання даних, отриманих УПСЗН та ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ» Вам не зможуть вчасно призначити субсидію чи профінансувати пільгу.

Тому ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ» і ПАТ «Миколаївгаз» просять споживачів з відповідальністю віднестися до заповнення анкети, та зважити на той факт, що Вас, шановних споживачів в Миколаївській області біля 348 тисяч, а тому не до всіх зразу зможуть прийти представники газопостачального та газорозподільного підприємства для підписання договору.

Крім того, ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ» повідомляє, що спільно з ПАТ «Миколаївгаз» розроблені примірні графіки відпрацювання певних районів, мікрорайонів, вулиць та багатоповерхових будинків представниками газопостачального та газорозподільного підприємств з метою підписання договорів. При цьому ТОВ «МИКОЛАЇВГАЗ ЗБУТ» знайшло порозуміння з Департаментом ЖКГ Миколаївської міської ради, щодо здійснення інформування населення м. Миколаєва щодо порядку та строків укладання Договорів, в першу чергу з мешканцями багатоповерхових будинків.

З графіком укладення договорів Ви можете ознайомитися на сайті mk.104.ua , за телефонами абонентської служби, за телефоном гарячій лінії 67-49-49, на дільницях абонентської служби або за адресою Вашого ЖЕКу.

З даним графіком Вам необхідно ознайомитись для того, щоб Ви мали змогу підготувати копії документів до того часу, коли до Вас завітає контролер.

Споживачі, з якими було укладено договір в 2014-2015 роках: з боку абонентської служби, згідно даних Вашого попереднього договору, буде заповнена анкета, яка контролером разом з бланком договору буде доставлена на Вашу адресу, звірена з Вами, підписана Вами та буде служити підставою для укладення договору про надання послуг з газопостачання.

Споживачам, які в термін даного графіка були відсутні вдома, буде існувати можливість звернутись за адресами абонентських дільниць свого району в вихідний день – суботу з 8 до 16 год., з перервою з 12 до 13 год.

Адреси абонентських служб:

Корабельний район

вул. Артема, буд.1-а

тел. 64-09-78

Центральний район

вул. 7 Слобідська, буд.70-б

пр. Героїв Сталінграду, 79

тел. 67-52-95, 67-52-9879

тел. 42-63-18

Заводський район

вул. Буденного, буд.2

тел. 53-77-94, 53-77-63

Ленінський район

вул. 7 Слобідська, буд.70-б

вул. Космонавтів, буд. 58

тел. 67-52-97, 67-52-96

тел. 58-89-55

Жовтневий район

вул. 7 Слобідська, буд.70-б

вул. Ольшанців, буд.301

тел. 57-55-90

тел. 25-32-12

Миколаївський район

вул. Шкільна, буд.28-а

тел. 51-62-30

   
Голова правління
ПАТ «Миколаївгаз»                                                                             Б.С. Стегній
Директор ТОВ «МИКОЛАЇГАЗ ЗБУТ»                                                       Н.В. Левченко
span style= width=
 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1138114

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"