Оголошення
дислокация
Map
Головна Університет 3 віку

univer3vikyСвято в «Університеті третього віку»

 Спекотна осіння пора запрошує всіх студентів соціально–просвітницького проекту «Університету третього віку» до початку занять.

Сьогодні у відділені соціально-побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миколаївського департаменту праці та соціального захисту населення відбулися святкові заходи з нагоди початку нового навчального року в «Університеті третього віку». На захід завітала заступник голови районної організації ветеранів війни і праці Г.І. Іванченко, викладачі – волонтери та слухачі «Університету третього віку». Відкриття нового навчального сезону розпочалося зі святкового концерту для запрошених та словами вітання Г.І. Іванченко. Поет, людина з обмеженими фізичними можливостями, І.І. Сльотін розпочав програму власними віршами про Україну, а колектив художньої самодіяльності «Журавушка» «Музичного» факультету «Університету третього віку» приготував цікаву музично - розважальну програму, а саме: Л.Артеменко, М.Черторигіна, І.Каламурза, В.Рожкіна, Н.Головченко. Л.Артеменко. Г.Шаховал, Т.Кислична, Л.Іванченко та інші виконали пісні про осінь. Людмила Артеменко зачарувала присутніх піснями: «Одна калина», «Зачем это лето»; Меланія Черторігіна - жартівливою піснею «Красавчик – мужчина»; Наталія Головченко - «Сладкий грех»; Галина Арутюнова – «Оттепель»; Ганна Шаховал – власними віршами та піснею про Україну; Лариса Іванченко – віршами О.Білошапкіна та піснею В.Висоцкого «Про гори»; Іван Каламурза – гуморесками; М.Зелинский – власними віршами та романсом. Керівник літературного гуртка «Творче слово» І.Г. Суслонова, поділилася з присутніми своїми планами щодо роботи гуртка на найближчий час. Представники бібліотеки № 14 та № 18 для дорослих запрошували присутніх до співпраці та навчанню комп'ютерної грамотності. Ділилися своїми враженнями про літні екскурсії Р.Сємакова та С.Очереднюк.

Захід пройшов в теплій, душевній атмосфері. Відвідувачі ділилися враженнями від літнього відпочинку, пили запашний трав'яний чай та пригощалися солодощами.

Відділення Корабельного району міського територіального соціального обслуговування (надання соціальних послуг) дякує всім учасникам заходу за активну участь та запрошує мешканців району на навчання до «Університету третього віку

В.о.заст.директора міського територіального центру Т.П. Мельник

TC-univer2015

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139792

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"