Оголошення
дислокация
Map
Головна Русал 20.12.2015

Дитяча бібліотека №8 підвела підсумки проекту "Бібліотечна мультфільмоманія"

61

У грудні бібліотека для дітей №8 підводить підсумки проекту "Бібліотечна мультфільмоманія" у рамках програми "Територія РУСАЛу - 2015". З нагоди завершення проекту і 60-річчя відкриття Диснейленду бібліотекарі підготували розважальну мультпрограму "Щоб порадувати дітей, у гості до нас поспішає Дисней"!.

Дівчаток і хлопців, що зібралися в холі бібліотеки зустрічали весела АниМаша і її подруга Книга. Невеликий екскурс в історію диснеївської мультиплікації допоміг хлопцям відповісти на питання вікторини "Жили-були мультгерої Діснея".

Як виявилося, наші читачі знають в обличчя Міккі Мауса, Білосніжку, Русалочку, Чіпа і Дейла, Дональда Дака з Гусьоною, пам'ятають їх подвиги. І нехай ці милі персонажі набули життя ще в минулому столітті, тепер вони - вічна жива класика. Хлопці відвідали творчі майданчики бібліотеки: "Фабрику мультфільмів", де юні читачі вчаться створювати власні мультфільми, "МультПошту", де можна замовити незвичайний сюрприз для маленьких діточок - лист від коханого мультгероя, книжкову виставку "Скарбу мультиплікації", де зібрані улюблені книги, по яких зняті чудові мультфільми.

А далі за хлопців чекала весела ігрова програма у форматі квесту "Велика подорож в Мульткраїну". Любителі мультфільмів відгадували загадки, відшукували у бібліотечному фонді книги про загаданих героїв, виконували в караоке пісні з мультфільмів за участю цих персонажів, танцювали разом з мультгероями.

Бібліотека перетворилася на прекрасний, добрий казковий світ, де ожили герої улюблених мультфільмів, а мультпрограма стала справжнім святом для дітей. Юні читачі порадували бібліотекарів дзвінким сміхом, бурхливими оплесками, добрими посмішками і ще раз довели: через анімацію - у світ книги - такий самий незабутній шлях до книги.

Завідувачка бібліотекою И.П. Скворцова

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139807

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"