Оголошення
дислокация
Map
Головна Експрес 03.02.2016

info_logoЕКСПРЕС – ІНФОРМАЦІЯ

03.02.2016

3 лютого в адміністрації Корабельного району проведено нараду щодо виконання заходів цивільного захисту Корабельного району м. Миколаєва за підсумками 2015 року.

Нарада відбулась під головуванням голови адміністрації Корабельного району, керівника з питань цивільного захисту населення Олександра Цуканова.

На порядку денному були розглянуті такі питання:

1. Про функціонування Миколаївської міської ланки Миколаївської підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у 2015 році та завдання на 2016 рік.

2. Про стан цивільного захисту Корабельного району, діяльності органів управління та сил цивільного захисту у сфері захисту населення і території від надзвичайних ситуацій у 2015 році.

3. Про пожежі в Корабельному районі м. Миколаєва, які відбулись у 2015 році. Функціонування протипожежної спеціалізованої служби цивільного захисту району.

4. Про стан проведення функціонального навчання осіб керівного складу та фахівців, діяльність яких пов'язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту у 2015 році.

5. Про роботу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Корабельного району м. Миколаєва у 2015 році. Про стан захисту населення та територій Корабельного району м. Миколаєва від надзвичайних ситуацій.

У ході наради проведено аналіз діяльності органів управління та сил цивільного захисту Корабельного району, оцінено реальну готовність до оперативного реагування на надзвичайні ситуації та ліквідацію їх наслідків.

За досягнуті результати при виконані завдань у сфері цивільного захисту населення і території Корабельного району м. Миколаєва від надзвичайних ситуацій у 2015 році, Почесною грамотою голови адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради було відзначено:

Войтасика Миколу Володимировича – головного інженера КП ДЄЗ «Пілот»;

Долгоаршинову Людмилу Іванівну – інженера з охорони праці та цивільного захисту КП ДЄЗ «Океан»;

Круліковського Ігоря Олеговича – головного інспектора Корабельного РВ у м. Миколаєві ГУ ДСНС України у Миколаївській області;

Кривонос Світлану Миколаївну – інженера з охорони праці КП ДЄЗ «Корабел»;

Шевченко Тетяну Іванівну – відповідальну особу з цивільного захисту ДНЗ № 133;

Якушену Раїсу Романівну – інженер з охорони праці КЖЕП – 24.

IMG_2920

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1140768

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"