Оголошення
дислокация
Map
Головна Русал 04.02.2016

rusalКолектив МГЗ допоміг поліпшити матеріально-технічну базу дитячого відділення Жовтневої ЦРЛ

Дитяче відділення ЖЦРБ розраховане на 40 місць. Тут на стаціонарному лікуванні перебувають діти, які проживають у Корабельному та Жовтневому районах. МГЗ виділив майже 250 тис. грн. для того, щоб покращити умови перебування хворих.

- Ми дуже вдячні колективу заводу, - каже головний лікар Жовтневої ЦРЛ Юрій Багатий. - Завдяки його допомозі ми змогли завершити у відділенні заміну всіх вікон на металопластикові, встановити нові двері і міждверні отвори, закупити сучасне медобладнання: інгалятори і шприцевий насос, щоб внутрішньовенно-крапельні робити крапельниці немовлятам. Частково оновили меблі в палатах. Зараз міняємо лінолеум у коридорах і палатах відділення. Крім того, було придбано: холодильник для зберігання ліків, електроплита, мікрохвильова плита для підігрівання їжі, бойлер для безперебійного забезпечення відділення гарячою водою.

- Ми розуміємо, що здоров'я людей - це сьогодні найбільш пріоритетний напрямок для інвестування, а здоров'я наших дітей - взагалі першочергово, - говорить генеральний директор МГЗ Дмитро Мирний. - Саме тому ми приділили увагу проблемам дитячого відділення Жовтневої ЦРЛ і зробили все можливе для їх вирішення. Сподіваємося, що перебування дітей тут тепер стане більш комфортним, а лікування, завдяки новому медобладнанню, - більш ефективним. Хоча, звісно, хочеться побажати, щоб ніхто не хворів, і в дитячому відділенні завжди було якомога більше порожніх місць.

Також директор МГЗ Дмитро Мирний передав завідуючій дитячим відділенням солодкі подарунки. Їх вручать кожному малюку, який перебуває у відділенні на стаціонарному лікуванні.

2

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1140772

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"