Оголошення
дислокация
Map
Головна Русал

У Миколаєві завершено прийом заявок

на грантовий конкурс «Територія РУСАЛу - 2016»

Представництво Центру соціальних програм компанії РУСАЛ в Україні завершило прийом заявок на грантовий конкурс соціальних проектів «Територія РУСАЛу - 2016».

zayavu_У Миколаєві в цьому році на конкурс подано 66 заявок від представників громадських, благодійних та молодіжних організацій, працівників бібліотечної системи і освітніх установ, діячів культури і мистецтв, просто ініціативних груп людей, які хочуть поліпшити життя у своєму місті.

Всі подані проекти спрямовані на вирішення соціально значущих проблем м.Миколаєва та Жовтневого району області.

24 проекти претендують на гранти в номінації «Місто майбутнього», яка передбачає фінансування реконструкції та оснащення об'єктів соціальної інфраструктури. У цій номінації передбачені гранти до 2 млн. грн. При цьому обов'язковою умовою є співфінансування - не менше 100% від запитуваної суми.

Найбільше - 31 проект - поданий на номінацію «Місто ідей», в рамках якої розглядаються заявки, спрямовані на залучення ініціативних городян в проекти міських поліпшень на рівні двору, школи, мікрорайону. Автори кращих ідей отримають на свої проекти до 50 тис. грн.

У третій номінації - «Живе місто» - представлені 11 проектів з організації та проведення міських подій, які сприятимуть вирішенню актуальних соціально-культурних проблем місцевої громади. Максимальна сума гранту в даній номінації становить 30 тис. грн.

- Тепер ми проведемо технічну експертизу на відповідність поданих заявок вимогам положення про конкурс, після чого починається етап безпосередньої оцінки проектів експертною радою, - каже директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. - До складу ради входять люди, які є експертами в області благодійної та соціальної сфери на рівні України, а також представники державних структур, громадських організацій, співробітники компанії РУСАЛ. В результаті етапу оцінки будуть відібрані 25 проектів, які набрали максимальну кількість балів. Їх авторів ми запросимо на публічний захист ідей, в ході якого експерти зможуть задати додаткові питання, що стосуються реалізації проектів. За підсумками публічного захисту будуть обрані переможці, які отримають кошти від компанії РУСАЛ на втілення в життя своїх ідей.

Ключовими критеріями оцінки проектів є: актуальність обраної проблеми, охоплення цільової аудиторії, вплив проекту на зміну міського середовища, інноваційні підходи до реалізації проекту, реалістичність реалізації ідеї, подальший розвиток проекту і багато іншого.

Підведення підсумків конкурсу «Територія РУСАЛу 2016» та оприлюднення найкращих соціальних проектів цього року відбудеться на початку березня. А вже з середини березня переможці зможуть втілювати в життя свої проекти.

Адміністрування та організаційний супровід програми «Територія РУСАЛу - 2016» здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139463

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"