Оголошення
дислокация
Map
Головна освоб города

desant_001Легендарний десант

24 березня Корабельний район м. Миколаєва  відзначає  72-у річницю визволення  району  від фашистських загарбників у Другій світовій війні.

Відділенням соціально-побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миколаївського департаменту праці та соціального захисту населення спільно із працівниками бібліотеки - фїлії №18   проведено захід з нагоди цієї дати для відвідувачів відділення. Метою заходу було вшанування пам'яті тих, хто визволяв район та 68 – и десантників, які в далекому  1944 році, ранньою весною, в  холодну, дощову ніч пішли на подвиг. Легендарний десант увійшов в історію нашого міста та країни, як визволитель і має визначне місце у пам'яті вдячних миколаївців.

Надія Романаускене  розповіла присутнім про те, як було сформовано десантну групу, як готували для неї  фелюги та відправляли. Ознайомила  присутніх з короткою біографією Костянтина Ольшанського - керівника десанту та провідника - Андрія Андрєєва, а про їх товаришів присутні дізналися з документального відеофільму «Легендарний десант». Тетяна Березнюк  показала на слайдах фото всіх десантників та матеріали відеофільму з народного музею Ольшанців. Подвиг Ольшанців високо відзначено державними нагородами та увійшов в історію країни у назвах вулиць, скверів та населених пунктів.

По закінченню зустрічі присутніх запросили ознайомитись з матеріалами книжкової виставки, яка була організована в актовому залі.

Відділення  Корабельного району міського територіального центру дякує всім учасникам заходу за участь у програмі та працівникам Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва бібліотеки філії № 18  за цікаву та змістовну програму.

Відділення  Корабельного району міського територіального запрошує  до активної співпраці мешканців району.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1138106

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"