Оголошення
дислокация
Map
Головна ТЦ у Ольвії

Olvio_gerbНаші мандрівки

Пусть мы не вечны, но вечно течение жизни,

Вы, молодые, успеете больше, чем мы.

Ольвией вы, как любовью своей, дорожите.

Нас позабудьте, но Ольвию помнить должны...

С.Буйских

Вже традиційними стають екскурсії до Національного історико-археологічного заповідника «Ольвія», ця історична пам'ятка археології знаходиться на території Миколаївської області, Очаківського району у с. Парутине, до наших сусідів, на Херсонщину та в інші заповідні куточки нашого регіону для відвідувачів відділення соціально-побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

Ось і цієї неділі було організовано таку поїздку до історичної пам'ятки археології «Ольвія». Зранку всі мандрівники зібралися у місці призначення та розмістившись зручно у маршрутці вирушили у дорогу спостерігаючи краєвиди та пейзажі Миколаївщини. Послуги екскурсовода люб'язно надала постійна учасниця наших заходів, поетеса, член літературного об'єднання Суханова Р.Ф.. В цікавій формі вона розповіла про історію виникнення та розвитку стародавніх поселень Ольвії: хто жив там у ті давні часи, чим займалися і чому прийшов занепад. Присутні дізналися багато нового та перейнялися відчуттям того далекого минулого, про яке розповіла екскурсовод. Мандрівники насолоджувалися чудовою природою Ольвії, її чистим повітрям та споглядали дивовижний краєвид вздовж річки Південний Буг. Враження від кожної такої поїдки в заповідні місця незабутні.

А в квітні місяці ми з відвідувачами відділення соціально-побутової адаптації відвідали місто Херсон, де відвідали: планетарій, що залишився один на півдні України, пам'ятні місця Херсонщини та побували на набережній правого берега Дніпра. Місто вразило своїм природним різноманіттям, чистотою та привітністю.

TC-Olvia-1TC-Olvia-2

Ми з вдячністю згадуємо про наші мандрівки, враження від побаченого та почутого і приємне спілкування у колі друзів, а також дякуємо нашим екскурсоводам за цікаву пізнавальну та змістовну інформацію.

Заступник директора міського територіального центру Г.М. Громов

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139418

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"