Оголошення
дислокация
Map
Головна Фахівець у ТЦ

Роз'яснює фахівець

TC-fahУ відділенні соціально-побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на базі «Університету третього віку» на факультеті «Психологія та право» відбулася зустріч із завідувачем сектору по роботі з інвалідами Управління соціальних виплат і компенсацій Корабельного району Світланою Килимник.

На зустріч прийшли ветерани війни, інваліди загального захворювання та інваліди з дитинства. Світлана Олександрівна ознайомила присутніх зі зміни в законодавстві щодо забезпечення вищезазначеної категорії громадян засобами реабілітації. Особливу увагу звернула на те, що засоби реабілітації з пункту прокату видаються безкоштовно і лише інвалідам. Ознайомила також з порядком забезпечення санаторно-курортним лікуванням ветеранів війни, інвалідів загального захворювання, інвалідів з дитинства та виплатою їм компенсації за невикористану санаторно-курортну путівку; зупинилась на питаннях проїзду ветеранів війни та інвалідів в міжміському транспорті. Цікавили присутніх питання пільгового забезпечення: ліками, окулярами, слуховими апаратами, зубопротезування та інші питання, на які було надано завідувачем сектору вичерпну відповідь.

На кожній з таких зустрічей підопічні відділення соціально - побутової адаптації дізнаються щось нове для себе та своєї родини, отримують нові знання, відповіді на питання які їх хвилювали.

Відділення Корабельного району міського територіального центру дякує працівникам Управління соціальних виплат і компенсацій в Корабельному районі за проведену інформаційно-роз'яснювальну роботу і запрошує мешканців району до участі в таких заходах

Заступник директора міського територіального центру Г.М. Громов

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139487

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"