Оголошення
дислокация
Map
Головна профілакторій ПЕРЕМОГА

УВАГА!

Доводимо до вашого відома, що з 08.06.2016 року поновлює роботу санаторій-профілакторій «Перемога»

Санаторій "Перемога" має 30 річний досвід лікування відпочиваючих. Довгий час основним профілем лікування с/п «Перемога» є лікування пацієнтів із захворюваннями органів дихання: хронічний бронхіт простий і обструктивний, трахеобронхіт, бронхіальна астма, пневмонія (в період реконвалесценції), бронхоектатична хвороба, пневмоканіоз, фарингіт, ларингіт, синусит. Ефективність лікування зазначених захворювань обумовлено розташуванням санаторію в мальовничому місці на березі Дніпро-Бузького лиману в сосновому бору, далеко від промислових підприємств і проїжджої частини.

У санаторії є кімната штучного мікроклімату-спелеотерапія («соляна печера») - унікальний метод лікування і профілактики захворювань органів дихання і ЛОР-органів.

Широкий діапазон лікувальних факторів дозволяє проводити лікування відпочиваючих із захворюваннями не тільки дихальної системи і ЛОР-органів, а також із захворюваннями серцево-судинної системи (ішемічна хвороба серця, гіпертонічна хвороба), опорно-рухового апарату (захворювання суглобів і хребта, периферичної та центральної нервової системи), хвороби шлунково-кишкового тракту.

В санаторії є можливість проводити соціально-психологічну та медичну реабілітацію учасників АТО .

Санаторій профілакторій «Перемога» впроваджує нові ефективні традиційні й нетрадиційні методи лікування..

Методи лікування:

Кліматотерапія.

Лікувальна фізкультура. Використовується два зали: загальний і тренажерний. Тренажерний зал оснащений сучасними тренажерами.

Бальнеотерапія та гідротерапія.

У санаторії-профілакторії «Перемога» працює багатофункціональне гідро-бальнео відділення, в якому відпускаються лікувальні ванни (йодо-бромні, хвойні, морські, скіпідарні, хлоридно-натрієві, гідромасажні, хвильові та інші), душ Шарко, підводний душ-масаж, циркулярний, висхідний, лазерний.

Теплотерапія: озокеритові аплікації.

Апаратна фізіотерапія: електрофорез, гальванізація, фонофорез, низькочастотна та високочастотна магнітотерапія, мікрохвильова резонансна терапія, синусоїдально-модульована терапія, короткохвильове ультрафіолетове опромінення, довго- та середньохвильове ультрафіолетове опромінення, електросон, лазеротерапія, інфрачервоне опромінення, д'арсонвалізація, ультразвукова терапія, діадинамотерапія, електроміостимуляція, ультратонотерапія, інгаляції ультразвукові, оксигенотерапія та інші.

Лікувальний масаж

В оздоровниці 3-разове харчування. При потребі відпочиваючі забезпечуються дієтичним харчуванням.

В санаторії організовуються екскурсії містом, відвідування театрів, музеїв, зоопарку, плавбасейну «Водолій». Проводяться вечори відпочинку. В санаторії-профілакторії є цілодобове забезпечення холодною та гарячою водою. Відпочиваючі проживають в двомісних номерах з усіма зручностями, Інтернетом (Wi-Fi).

Бажаючі мають можливість придбати :

- путівку за повну вартість для дорослого (проживання, лікування, харчування), яка складає орієнтовно 350,00 грн. за добу;

- путівку за повну вартість для дорослого та дитини (проживання, лікування, харчування), яка складає орієнтовно 350,00 грн. за добу - для дорослого та 280 грн. – для дитини;

- курсівку на амбулаторне лікування (без проживання та харчування), вартість якої залежить від індивідуального призначення лікувальних послуг.

Є можливість організації відпочинку вихідного дня (груповий відпочинок), також розглядається можливість дитячого оздоровлення (орієнтовна вартість 245,00 грн. за добу).

Санаторій-профілакторій «Перемога» має можливість приймати осіб на лікування з будь-якої дати на будь-який термін.

Зарезервувати місця для санаторно-курортного лікування є можливість за вказаними нижче телефонами, або електронною поштою.

Контактні телефони:

050-937-06-94; 067-512-60-33; 096-362-02-17; 063-129-04-24

сайт: http://www.fse.gov.ua/fse/control/mik/uk/index

Наша адреса: 54049, м. Миколаїв, вул. Гагаріна,1А

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139494

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"