Оголошення
дислокация
Map
Головна Пенсійний в ТЦ

TC+pensРоз'яснення щодо змін в пенсійному законодавстві

01.06.2016 року у відділенні соціально-побутової адаптації Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради на базі «Університету третього віку» на факультеті «Психологія та право» відбулася зустріч із начальником управління пенсійного фонду України в Корабельному районі Кушнірчук Галиною Іванівною.

На зустріч прийшли ветерани війни, «діти війни», пенсіонери та інваліди. Галина Іванівна ознайомила присутніх зі змінами в пенсійному законодавстві, які відбулися з першого травня 2016 року в зв'язку зі збільшенням прожиткового мінімуму та пенсійних виплат для непрацюючих пенсіонерів, а також навела конкретні приклади підвищення пенсійних виплат по кожній категорії пенсіонерів та зупинилася на порядку оподаткування пенсійних виплат. Цікавили присутніх питання чи буде підвищуватись пенсійний вік, чи будуть доплати «Дітям війни», а також чи будуть братись до уваги п'ять років роботи до 2000 року для призначення пенсії чи перерахунку та інші питання, на які було надано начальником управління вичерпну відповідь.

На кожній з таких зустрічей підопічні відділення соціально - побутової адаптації дізнаються щось нове для себе та своєї родини, отримують нові знання, відповіді на питання які їх хвилювали.

Відділення Корабельного району міського територіального центру дякує працівникам Управління пенсійного фонду України в Корабельному районі за проведену інформаційно-роз'яснювальну роботу і запрошує мешканців району до участі в таких заходах

Заступник директора міського територіального центру Г.М. Громов

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139818

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"