Оголошення
дислокация
Map
Головна ДПІ 31.08.2016

dfs 

ДПІ У ЛЕНІНСЬКОМУ РАЙОНІ м. МИКОЛАЄВА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ

ДФС У МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

Нові форми відшкодування ПДВ

В Мін'юсті України 02.08.2016 р. за № 1069/29199 зареєстровано наказ Мінфіну України, яким затверджено форми документів, що використовуються у процесі відшкодування сум ПДВ, а саме: висновок про суми відшкодування ПДВ; журнал обліку висновків про суми відшкодування ПДВ, переданих органами ДФС України до органів Державної казначейської служби України; реєстр висновків про суми відшкодування ПДВ, переданих до органів Державної казначейської служби України; журнал реєстрації висновків про суми відшкодування ПДВ, отриманих органами Державної казначейської служби України від органів Державної фіскальної служби України; звернення про підкріплення коштами для відшкодування ПДВ; рішення про перерахування коштів для відшкодування ПДВ.

Визнано таким, що втратив чинність, власний наказ від 07.11.2011 р. № 1396. Наказ набирає чинності з дня його опублікування.

Податок на додану вартість.

Податковий кредит

ДФС України повідомлено, що належним чином складена та зареєстрована в ЄРПН податкова накладна, яку не було включено до складу податкового кредиту в податковому періоді її складання та з дати складання якої не минуло 365 днів, може бути включена до складу податкового кредиту в наступних звітних (податкових) періодах протягом 365 календарних днів з дати її складання шляхом відображення сум податку у розділі II «Податковий кредит» податкової декларації з ПДВ. У разі якщо суму ПДВ, відображену у податковій накладній, яку було вчасно зареєстровано в ЄРПН та з дати складання якої не минуло 1095 днів, не було включено до складу податкового кредиту протягом 365 календарних днів, платник податку може включити таку суму ПДВ до податкового кредиту шляхом подання уточнюючого розрахунку податкових зобов'язань з ПДВ у зв'язку з виправленням самостійно виявлених помилок з урахуванням строків давності, визначених ст. 102 Податкового кодексу.

Акцизний податок.

Використання пального на підприємстві

ДФС України роз'яснено, що якщо при виконанні автосервісними підприємствами робіт з технічного обслуговування та ремонту автотранспортних засобів підакцизні товари (продукція), зазначені у пп.215.3.4 п.215.3 ст.215 Податкового кодексу, використовуються як витратний матеріал і безпосередньо реалізація цих підакцизних товарів не відбувається, то така операція не є операцією з реалізації пального та, відповідно, об'єктом оподаткування акцизним податком.

Операції з переміщення пального у межах одного підприємства між складами або відокремленими підрозділами (філіями), використання пального для службового транспорту не є операціями з реалізації пального у розумінні абзаців другого та третього пп.14.1.212 п.14.1 ст.14 цього Кодексу, тому в особи, яка здійснює виключно такі операції, не виникає об'єкт оподаткування акцизним податком з реалізації пального.

ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва

ГУ ДФС у Миколаївській області

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139461

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"