Оголошення
дислокация
Map
Головна ДПІ 08.09.2016

dfsДПІ У ЛЕНІНСЬКОМУ РАЙОНІ м. МИКОЛАЄВА ГОЛОВНОГО УПРАВЛІННЯ

ДФС У МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОВІДОМЛЯЄ

 

Підсумки роботи ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва за січень-серпень 2016 року

ДПІ у Ленінському райони м. Миколаєва за результатами вжитого комплексу організаційних і практичних заходів із розширення бази оподаткування протягом січня-серпня 2016 року забезпечено стабільне наповнення державного та місцевих бюджетів.

Так, юридичні та фізичні особи-підприємці Інгульського та Корабельного районів м. Миколаєва сплатили до зведеного бюджету 785,1 млн. грн. податкових платежів. Зокрема, державний бюджет отримав 307,3 млн. грн., до місцевих бюджетів надійшло 477,8 млн. гривень.

У порівнянні з аналогічним періодом 2015 року досягнуто позитивну динаміку надходжень до державного бюджету - додатково забезпечено                  80,6 млн. гривень. За  вісім місяців 2016 року до місцевих бюджетів мобілізовано на 150,3 млн. грн. більше, ніж в 2015 році. Значну частину надходжень до місцевих бюджетів складає податок на доходи з фізичних осіб – 259,5 млн. грн., плата за землю – 78,3 млн. грн., єдиний податок –                            51,0 млн. гривень.

Крім цього, за січень-серпень 2016 року забезпечено надходження єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування в загальній сумі 204,8 млн. гривень.

Досягненню значного рівня находжень до бюджету сприяє висока податкова культура платників, проведення заходів з детінізації, вдосконалення системи адміністрування податків та розширення спектру сервісних послуг.

Роботодавці Інгульського та Корабельного

районів в серпні ц.р. сплатили 24,9 млн. грн. ЄСВ

ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва повідомляє, що протягом серпня 2016 року отримано 24,9 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Завдяки своєчасній сплаті єдиного внеску громадянам гарантується право на соціальний захист на випадок безробіття, у разі нещасних випадків на виробництві чи професійних захворювань, а також гідне пенсійне забезпечення та інші виплати.

Довідково повідомляємо, що з 1 січня 2016 року встановлено єдиний розмір єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування на рівні 22 відс. для всіх платників єдиного внеску, у т.ч. для тих, які мають право на добровільну сплату єдиного внеску. Також, скасовано відрахування ЄСВ із зарплати працівників, яке складало 3,6 відсотків.

Розрахунок питомої ваги вартості сільгосптоварів

ДФС України зазначено, що нарахування сільськогосподарським підприємством податкових зобов'язань відповідно до п.198.5 ст.198 Податкового кодексу України не пов'язано з постачанням товарів/послуг, а тому обсяги таких податкових зобов'язань при розрахунку питомої ваги вартості сільськогосподарських товарів/послуг у загальній вартості поставлених платником товарів/послуг не враховуються.

Оподаткування спадщини

ДФС України зазначено, що дохід у вигляді вартості успадкованого майна, отриманий платником податку (спадкоємцем) (у тому числі за правом представлення), який не є членом сім'ї спадкодавця першого ступеня споріднення, оподатковується податком на доходи фізичних осіб за ставкою 5% та військовим збором за ставкою 1,5%.


ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва

ГУ ДФС у Миколаївській області

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139468

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"