Оголошення
дислокация
Map
Головна правова освіта у ТЦ

Правова освіта

pravova_osvita222 листопада 2016 року у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради відбулася зустріч з директором МОГО «Незалежна соціальна адвокація та правозахист», керівником правового відділу громадського центру з моніторингу дотримання прав людини - Добридник Т.В.; юристом, партнером моніторингового центру - Пашкевич С.О. та представниками другого Миколаївського місцевого Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться  по вулиці Космонавтів, 61.

Основною метою зустрічі правознавців було підвищення рівня інформованості відвідувачів щодо їх прав та обов'язків, дізнатись куди звертатись за правовою допомогою, який алгоритм дій подачі документів, яка практика роботи безоплатних адвокатів. Про ці та інші аспекти роботи коротко проінформувала Тетяна Добридник.

Про захист прав пацієнтів в закладах охорони здоров'я,  куди звернутись, якщо Вас не влаштовує сімейний лікар, як отримати матеріальне відшкодування за неправильне лікування та багато інших питань надала в своїх консультуваннях Світлана  Пашкевич.

Що таке безоплатна вторинна правова допомога? Хто має право на безоплатну вторинну правову допомогу? Куди звертатись за безоплатною вторинною правовою допомого? Які правові послуги можна отримати в центрі правової допомоги? Як швидко центр правової допомоги призначить адвоката? На ці та багато інших питань надав відповідь керівник центру Олег Антонець.

По закінченню зустрічі присутні мали змогу отримати відповіді на свої запитання та отримали інформаційні буклети. Такі зустрічі будуть проводитись і в подальшому.

Відділення Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) дякує всім учасникам  зустрічі за проведену інформаційно – роз'яснювальну роботу та запрошує до відділення денного перебування пенсіонерів району, за адресою: проспект Богоявленський, 301.

Заступник директора міського територіального центру Г.М.Громов

pravova_osvita1

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3318
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1142179

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"