Оголошення
дислокация
Map
Головна про вибір виплати пенсій

pens«Одержувати пенсію через відділення поштового зв'язку або через уповноважені установи банків – особистий вибір кожної людини!».

Управління Пенсійного фонду України в Корабельному районі м. Миколаєва повідомляє, що чинним законодавством України за кожним пенсіонером закріплене право вибору способу одержання пенсії.

Виплата пенсій через банківські установи має ряд переваг і для пенсіонерів, а саме:

- зарахування коштів на пенсійні рахунки відбувається не пізніше наступного банківського дня після проведення фінансування, а шлях коштів від Пенсійного фонду до сумки поштаря триває декілька днів;

- відсутність черг;

- можливість отримання пенсій в будь-який зручний час;

- зняття з поточного рахунку як усієї суми, так і її частини;

- можливість розраховуватися пластиковою карткою за товари та послуги (наприклад, оплату комунальних послуг);

- нарахування відсотків на залишок коштів на рахунку.

Чекаючи пенсії не обов'язково ходити щодня до банкомата, щоб перевірити залишок на рахунку. Досить підключити послугу "СМС-Інформування" і при перерахуванні грошей на пенсійну картку, вам прийде повідомлення на особистий мобільний телефон. Така послуга доступна в більшості банків і обійдеться недорого, або взагалі безкоштовно. Крім того, деякі банки надають можливість поповнити рахунок мобільного телефону з вашої пенсійної картки, відправивши СМС певного змісту на короткий номер.

У разі переїзду, від'їзду на лікування або відпочинок не виникає необхідності брати з собою значну суму коштів готівкою. Картковий рахунок дає можливість отримати гроші через мережу банкоматів, або в будь-якому відділені уповноваженого банку по всій території України.

Також є ще одна незаперечна перевага! Якщо пенсіонер з якоїсь причини не зміг отримати пенсію через поштове відділення, кошти після 25 числа повертаються до Пенсійного фонду і одержати їх можна буде лише у наступному місяці.

А кошти, які перераховуються на рахунок у банку, залишаються доступними у будь-який момент після надходження на рахунок (картку).

Крім того, банківські установи забезпечать конфіденційність інформації про розмір вашої пенсії і про наявність коштів на вашій особистій пенсійній картці.

При втраті або крадіжці пластикової картки банк забезпечує захист вашої пенсії, а для вас виготовлять дублікат банківської картки.

На 1 жовтня 2016 року пенсіонерів нашої області обслуговують 26 банківських установ, з якими укладено договори на виплату пенсій та допомоги згідно рішень конкурсної комісії.

Для одержання пенсійної виплати через банківську установу, необхідно відкрити рахунок в банку і написати відповідну заяву в управлінні Пенсійного фонду України за місцем проживання, або ж заяву можна залишити у відділенні банку і працівники фінансової установи передадуть її до управління.

В будь-який час пенсіонер має право відмовитись від послуг одного банку і скористатись послугами іншого.

Шановні пенсіонери, пам'ятайте, що заощаджені кошти Пенсійного фонду України будуть направлені на виплату вашої пенсії!

Отримуйте свою пенсію вчасно та зручно!

Адміністрація управління

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3318
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1142239

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"