Оголошення
дислокация
Map
Головна Година Права в ТЦ

« Година права »

Громадський Моніторинговий Центр з дотримання прав людини вже традиційно проводить робочі зустрічі з населенням.

Впродовж року керівник правового відділу Громадського Моніторингового Центру з дотримання прав людини Добридник Т.В. спільно з членами моніторингової групи Моніторингового Центру, фахівцями в сфері права, адвокатами, юристами, державними службовцями, громадськими активістами щомісячно приймають участь на виїзних засіданнях та зустрічах з населенням.

З нагоди Дня права відбулась зустріч із соціальними робітниками відділень Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради.

Зустріч відкрив Громов Г.М. – заступник директора міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

TC_0859

На зустрічі були присутні :

Регіональний Координатор взаємодії із громадськістю Уповноваженого Верховної Ради по правам людини Прусов Євгеній Миколайович, адвокат Резнікова Юлія та юрист Пашкевич Світлана.

Який алгоритм звернення громадян до офісу Уповноваженого, з якими питаннями звертатись до Регіонального координатора, місце прийому та часи прийому про це повідомив Прусов Є.М в своїй бесіді з присутніми. Соціальні робітники були поінформовані про недоліки роботи в соціальній сфері, які були виявлені в результаті моніторингу по Миколаївській області. Особливу увагу було звернуто на піклування про людей похилого віку та людей, які мають інвалідність.

Інформацію про роботу Громадського Моніторингового Центру з дотримання прав людини довела Добридник Т.В. Цікаво було почути про особливості роботи моніторингу, великий спектр безкоштовного консультування незахищених верств населення, лобіювання законодавчих ініціатив та широка просвітницька діяльність.

Адвокат Резнікова Ю. кваліфіковано надала інформацію про реалізацію майнових прав, практику застосування та аналіз судових рішень.

Юрист Пашкевич С. дала відповіді на питання з трудового, пенсійного та земельного права. Надала практичні поради щодо підготовки звернень до суду.

З ряду питань, які потребують кваліфікованого супроводу ряд осіб запрошено до громадської приймальні Моніторингового Центру.

На всі питання соціальних робітників були надані відповіді.

В цілому зустріч пройшла в теплій атмосфері,соціальні робітники були дуже задоволені отримавши правову інформацію надану фахівцями в сфері права. Роздано візитівки та інформаційні буклети.

Гаряча лінія Громадського моніторингового Центру з дотримання прав людини : (5120- 592900), моб.тел.0667483748. Адреса : м.Миколаїв, вул.Спаська, 75 а каб.201

Заступник директора міського територіального центру Корабельного району Г.М. Громов

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3317
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1141004

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"