Оголошення
дислокация
Map
Головна підсумки марафону "Віримо в диво..."

tvorim-4ydoУ Миколаєві завершився шостий Новорічний марафон «Віримо в диво, творимо диво!»

Новорічний марафон - це загальноміська масштабна акція, ініційована Миколаївським глиноземним заводом. Під час її проведення кожен житель міста, незалежно від віку, освіти і професії, отримав можливість самостійно або разом з друзями зробити безліч добрих справ і надати допомогу тим, хто її потребує.

Команди для участі в Новорічному марафоні представили:

- Миколаївський глиноземний завод - команда «Молодіжна рада»;

- держслужбовці міської соціальної сфери - збірна команда «Завжди поруч»;

- державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія »- команда« МОряч-ОК »;

- Чорноморський національний університет ім. Петра Могили - команда «Збірна Могилянки»;

- Миколаївський національний університет ім. В.О. Сухомлинського - команда «Пінгвіни»;

- компанія «Бритіш Американ Тобакко» - команда «B.A.T.mеn».

- Для перемоги в Новорічної естафеті командам необхідно було успішно пройти три станції, виконати 8 завдань різного рівня складності і заробити максимальну кількість балів, - каже директор з виробництва МГЗ Володимир Красноярський. - Команди боролися за благодійні сертифікати, які вони зможуть витратити на добрі справи. Загальний призовий фонд Новорічного марафону «Віримо в диво, творимо диво!» склав 30 тис. грн. Але ми вважаємо, що в даному випадку важлива не перемога, а саме участь, адже в будь-якому випадку волонтери подарували частинку свого тепла, своєї душі оточуючим нас людям, а значить, і світ навколо нас став трішки добрішим.

- За час марафону командам вдалося провести понад 50 ранків, дитячих вистав, різноманітних майстер-класів, інтелектуальних ігор та спортивних змагань, - розповідає директор Центру соціальних програм Миколаївського глиноземного заводу Олена Ожема. - Команди-учасниці марафону створили святковий настрій і подарували дива діткам-інвалідам, сиротам, школярам, літнім людям. В цілому благоотримувачами за час проведення акції стали 1000 осіб. Завдяки командам, які займалися фандрайзингом на території супермаркету Таврія В, вдалося зібрати майже 300 солодких подарунків, які були вручені діткам-інвалідам, дітям з кризових сімей під час підсумкового заходу «Добрий Дід Мороз» 19 грудня в російській драматичному театрі. Цього року наші команди виклали в соціальних мережах 1800 фотографій, які розповідали про те, як вони проходили станції. А також поділилися 30 історіями про волонтерство.

Команди, які не увійшли до трійки лідерів, отримали дипломи за участь в Новорічному марафоні і благодійні сертифікати. Команді «Збірна Могилянки» вручили сертифікат на 1 000 грн. Команда «Пінгвіни» Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського отримала сертифікат на 2 000 грн.

Відразу дві команди розділили третє місце. Збірна команда держслужбовців соціальної сфери «Завжди поруч» і команда «B.A.T.mеn» компанії «Бритіш Американ Тобакко» стали володарями благодійних сертифікатів на 5 000 грн.

Друге місце і сертифікат на суму 7 тис. грн. заробила команда проммайданчика МГЗ «Молодіжна рада».

Лідерами в непростій боротьбі стала команда державного підприємства «Стивідорна компанія« Ольвія »« МОряч-ОК ». Вона отримала сертифікат на суму 10 000 грн.

Завершив захід запальний флеш-моб від Снігуроньки, який об'єднав усіх учасників команд.

188-111

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139564

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"