Оголошення
дислокация
Map
Головна податкова 04.01.2017

dfs


Державна податкова інспекція у Інгульському районі м.Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області інформує

Річна звітність

Шановні платники Інгульського та Корабельного районів м. Миколаєва!

Наближається необхідність надання податкової звітності за 2016 рік.

Звертаємо Вашу увагу, що Державною фіскальною службою України запроваджено безліч електронних сервісів для платників, одним з яких є «Електронний кабінет платника» (http://cabinet.sfs.gov.ua), в якому доступні наступні розділи:

Подання податкової звітності в електронному вигляді;

Розрахунки з бюджетом;

Податковий календар;

Інформація з реєстрів тощо.

Для можливості користування даним сервісом платнику необхідно мати ключ електронно-цифрового підпису. Електронний цифровий підпис є своєрідним захистом звітності, яка надсилається в електронному вигляді.

Цифровий підпис видається безкоштовно в Акредитованому центрі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту, за адресою: м.Миколаїв, вул. Потьомкінська, 24/2, будівля ДПІ у Центральному районі м.Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області, контактний телефон: 37-90-91.

Простота та зручність електронного документообігу очевидна, тому все більше платників податків при обранні способу надання звітності віддають перевагу надсиланню звітності засобами телекомунікаційного зв'язку, тобто через мережу Інтернет.

Слід зауважити, що у випадку подання звітності в електронному вигляді подавати звітність на паперових носіях не потрібно.

Заощаджуйте робочий час – користуйтеся електронними сервісами, що дозволить спростити ведення бізнесу та скоротити до мінімуму контакти з органами ДФС.

Податок на прибуток підприємств

Використання доходів неприбуткової організації

ДФС України повідомлено (лист від 30.11.2016 №25817/6/99-99-15-02-02-15), що виплати, спрямовані неприбутковою організацією на оплату праці засновникам (учасникам), працівникам, членам такої організації (у тому числі, оплата лікарняних), інші виплати, що входять до витрат на оплату праці, вважаються витратами в межах статутної діяльності.

Будь-яка виплата доходу (прибутків) засновнику (учаснику), працівнику або члену неприбуткової організації на підставі цивільно-правового договору вважається використанням доходу такої неприбуткової організації для вигоди такого учасника, тобто не за цільовим призначенням.

ДПІ у Ленінському районі м. Миколаєва ГУ ДФС у Миколаївській області

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139546

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"