Оголошення
дислокация
Map
Головна Служба зайнятості населення

dczНОВІТНЯ ФОРМА РОБОТИ «ПОШИРЕННЯ ВІДЕОРЕЗЮМЕ ШУКАЧІВ РОБОТИ СЕРЕД РОБОТОДАВЦІВ»

За сприянням Миколаївської обласної служби зайнятості у Корабельному районному центрі зайнятості запроваджена новітня форма роботи «Поширення відеорезюме шукачів роботи серед роботодавців».

Відеорезюме - це різновид резюме, який дозволяє роботодавцю отримати первинне враження про претендента та прийняти рішення про призначення з ним особистої зустрічі.

В Корабельному районному центрі зайнятості зацікавленим особам пропонується допомога в запису відеорезюме. З'ясовується бажана сфера діяльності і сучасні вимоги роботодавця до цієї сфери, потім складається резюме письмово з метою структурування професійного досвіду і чіткості уявлення особою своїх професійно важливих якостей. Далі проводиться запис відеорезюме, причому особа може зробити це самостійно (при наявності ресурсу), або за допомогою фахівця служби зайнятості.

Готові відеорезюме розміщуються на:

- створеному обласною службою зайнятості каналі відеохостінгу Youtube;

- веб-порталі Миколаївського обласного центру зайнятості;

- офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook, а також передаються роботодавцям на електронних носіях, електронною поштою або при чергових відвідуваннях фахівцями служби зайнятості.

Щотижня на семінарах для роботодавців поширюється інформація про можливості онлайн-співбесіди з шукачами роботи та перегляду їх відеорезюме.

Якщо ви роботодавець і зацікавлені у оперативній організації зустрічі з претендентом на вакантне місце – пропонуємо скористатися сучасним та зручним інструментом співпраці – онлайн-співбесідою з шукачем роботи та переглянути відео резюме кандидата.

Якщо ви безробітний та бажаєте якнайшвидше знайти гідну роботу – пропонуємо провести ефективну самопрезентацію, та скористатися новою послугою – записати відео резюме.

За додатковою інформацією звертайтеся до Корабельному районному центрі зайнятості за адресою: м. Миколаїв, вул. Торгова 61.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139751

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"