Оголошення
дислокация
Map
Головна терцентр 27.02.2017

Один день у відділенні денного перебування

Ранок кожного робочого дня у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради розпочинається з приготування запашного заспокійливого трав'яного чаю для відвідувачів відділення. Кожного відвідувача тут зустрічають працівники відділення з привітливою посмішкою та добрим словом. Радо вітають у кімнатах з тренажерами для рухових та оздоровчих вправ; аероіонотерапії, оксигенотерапії, трудової адаптації, актовому залі, де проходять цікаві зустрічі, святкові програми, лекції, бесіди. Відвідувачі також мають можливість виміряти артеріальний тиск.

Ось і сьогодні, 22 лютого 2017 року об 11.00 год. у відділенні було проведено літературно – музичну зустріч до Дня української мови «Українська мова – душа українського народу», яку підготували і провели ведуча - Сокол Тетяна та музичний супровід Тимонової Світлани. За участю М. Черторигіної, Л. Артеменко, І. Каламурзи, Г. Шаховал, Л. Сичової, Г. Осадчої, Л. Стернад, Т. Бобкової, Т. Кисличної прозвучали українські пісні: «Заспіваймо пісню веселеньку», «А в селі...», «Їхав козак за Дунай» та інші. Читала власні вірші Ганна Шаховал та гуморески Іван Каламурза.

А в 13.00 год. відбувся сеанс вібраційно – звукової терапії, яку проводить Раїса Суханова на кришталевих чашах. Ці звукові інструменти видають природні звуки землі і настроєні на одну частоту з вібраціями землі, тому що кришталь – природний мінерал. Сеанси дають можливість настроїти організм людини на самооздоровлення та гармонізацію всіх систем та органів людини, дають позитивний настрій та приємні емоції. Ці зустрічі мають оздоровчі та лікувальні результати, лікують страхи, неврози, психологічні блоки і бар'єри, тому наші слухачі з задоволенням приходять до нас, щоб зустрітися та почути чарівні оздоровчі мелодії, які майстерно демонструє засновник та ведуча цієї методики оздоровлення Раїса Суханова та Павло Швець.

О 15.00 год. пройшли заняття з танцювально – рухової терапії. Які проводить щосереди для наших підопічних Юрій Зінченко – директор театра пластики і образа школи «Імідж», старший тренер регіональної збірної «Інваспорт» по бальній хореографії. Заняття з танцювально – рухової терапії покращує загальне самопочуття, діяльність органів руху та опори, кровообіг, тренує концентрацію пам'яті та покращує діяльність вестибулярного апарату. То ж наші відвідувачі завжди із задоволенням відвідують ці заняття.

Відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) дякує нашим підопічним за активну участь у заходах, заняттях та запрошує до активної співпраці мешканців району

Заступник директора міського територіального центру Г.М.Громов

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139745

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"