Оголошення
дислокация
Map
Головна центр зайнятості новини 03.03.2017

Новий напрямок роботи в Корабельному районному центрі занятості

dczНині багато колишніх учасників АТО потребують не лише матеріальної, моральної підтримки, але й психологічної допомоги. Колишні учасники військових дій на сході України відчувають значну психологічну і емоційну напругу, з якою досить важко впоратись самотужки.

Для Корабельного районного центру занятості напрямок роботи в наданні психологічної допомоги учасникам АТО є новим.

Необхідність соціальної підтримки при вирішенні цілої низки проблем, таких як: адаптація до нових умов соціального середовища, наявність несприятливих психологічних факторів, незадоволення новим соціальним та професійним статусом, гостра потреба для безробітних учасників бойових дій у психологічній підтримці зумовлює актуальність та необхідність такої роботи.

02.03.2017 в рамках Дня учасника АТО та орієнтації на службу за контрактом, на базі Корабельного РЦЗ, були проведені індивідуальні консультації для трьох демобілізованих учасників АТО, які перебувають на обліку в статусі зареєстрованих безробітних.

Психолог Вітовського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ляховець Віталіна надала психологічну допомогу колишнім учасникам АТО. ЇЇ допомога була спрямована на зняття психологічної напруги, роботу із переживаннями, знайдення шляхів і способів подолання проблем особистості.

Корабельний районний центр зайнятості і надалі буде продовжувати активно співпрацювати з психологами державних установ та громадських організацій щодо надання психологічної підтримки колишнім учасникам АТО.

Емоційно-психологічне відновлення колишніх військовослужбовців - є важливою складовою ефективності системи надання соціальних послуг. Успішне подолання несприятливих наслідків стресової ситуації учасниками бойових дій сьогодні – успішне вирішення проблеми зайнятості у майбутньому.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139639

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"