Оголошення
дислокация
Map
Головна ДПІ 16,03,2017

dfs

 

ДПІ у Інгульському районі м. Миколаєва ГУ ДФС

у Миколаївській області інформує

 

Одержання майна за спадковим договором

ДПІ в Інгульському районі м. Миколаєва повідомляє, що дохід у вигляді вартості майна, отриманого платником податку - набувачем за спадковим договором, включається до загального оподатковуваного доходу такого платника та є об'єктом оподаткування податком на доходи фізичних осіб та військовим збором (лист ДФС України від 14.02.2017 №2214/Л/99-99-13-02-03-14).

До уваги платників податків!

ДПІ в Інгульському районі м. Миколаєва нагадує, що ДФС України запроваджено ряд електронних сервісів для платників, одним з яких є Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР). Знайти ЗІР можна в Інтернет мережі за адресою zir.sfs.gov.ua/ (зазначивши його назву в пошуковій системі), а також на офіційному веб-порталі ДФС України (http://sfs.gov.ua/).

На головній сторінці загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу можна ознайомитися з послугами, які включає даний сервіс: запитання-відповіді з бази знань, нормативні та інформаційні документи, актуальні запитання, інтерактивна мапа, письмові консультації, останні зміни в законодавстві, інформація з питань митної справи, ставки податків і зборів.

Крім того, за допомогою ЗІР можна отримати інформацію щодо Контакт-центру ДФС. Цей розділ  містить інформацію щодо отримання суб'єктами господарювання та громадянами інформаційно-довідкових послуг засобами телефонного зв'язку та надсилання електронних листів до інформаційно-довідкового департаменту ДФС.

Інформаційно-довідкові послуги надаються з 8:00 до 20:00 (крім суботи та неділі).

Ви маєте можливість отримати відповідь в режимі оn-line зателефонувавши до Контакт-центру ДФС за телефонними номерами: 0 800 501 007 (зі стаціонарних телефонів - безкоштовно, з мобільних телефонів - за тарифами операторів мобільного зв'язку, натиснувши на номер з комунікативних пристроїв (комп'ютерів, планшетів та мобільних телефонів, які мають можливість комунікаційної телефонії) сплачуючи тільки за послуги Інтернет-провайдера); 044 454 16 13 (за тарифами ВАТ Укртелеком)

Окрім цього, можна безкоштовно отримувати інформацію про зміни в законодавстві, контроль за додержанням якого покладено на ДФС України. Для цього необхідно направити додатково електронний лист на електронну адресу Этот e-mail адрес защищен от спам-ботов, для его просмотра у Вас должен быть включен Javascript з атрибутами: в полі «ТЕМА» зазначити 6011.

ДФС пропонує суб'єктам господарювання та громадянам ознайомитись з функціоналом ЗІР і використовувати його для самостійної орієнтації в інформаційному просторі вимог законодавства, контроль за додержанням якого покладено на органи ДФС.

 

ДПІ в Інгульському районі м. Миколаєва

ГУ ДФС у Миколаївській області

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139648

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"