Оголошення
дислокация
Map
Головна Круглий стіл в центрі зайнятості

dczНадзвичайно важливим напрямком діяльності служби зайнятості на сьогоднішній день - є проведення профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю щодо орієнтації на професії та спеціальності, які користуються попитом на ринку праці.

За ініціативи Корабельного районного центру зайнятості 30.03.2017 відбулося засідання круглого столу на тему – «Профорієнтаційна робота у школах сьогодні – упередження безробіття завтра» за участю представників загальноосвітніх шкіл району та вищих навчальних закладів міста Миколаєва, а саме: Чорноморського національного університету імені Петра Могили, Миколаївського національного аграрного університету, Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського.

IMG_5228

На початку засідання директор Наталя Бездольна презентувала послуги, які надає Корабельний центр зайнятості.

В ході відеопрезентації гості мали змогу здійснити інтерактивну подорож центром зайнятості та ознайомитися з новими опціями запровадженими державною службою зайнятості, зокрема:

Електрона черга;

Відеорезюме;

Онлайн-співбесіда з роботодавцем;

Відеопрезентація роботодавця

Провідний фахівець з питань зайнятості Ольга Снісар ознайомила присутніх з організацією профорієнтаційної роботи в центрі зайнятості.

Учасникам заходу наглядно продемонстровано матеріали пілотного профорієнтаційного проекту «Проф-тест», запровадженого Миколаївським обласним центром зайнятості.

Наталя Бездольна звернула увагу на можливість використання педагогами організаторами та психологами загальноосвітніх навчальних закладів багатосерійного розважально-освітнього мультсеріалу «Пошук роботи».

Увагу присутніх акцентовано на наявність великої кількості інформаційних матеріалів з різних тематик на сторінці Корабельного РЦЗ у соціальній мережі «Facebook».

Представники вищих навчальних закладів мали змогу ознайомити присутніх представників шкіл з організацією профорієнтаційної роботи та презентувати свої ВУЗи.

Наприкінці засідання кожен бажаючий висловив свої пропозиції щодо вдосконалення процесу профорієнтаційної роботи, яка має бути трьохсторонньою, а саме: школа - центр зайнятості - ВУЗ.

Підсумком роботи круглого столу стала домовленість в подальшому вдосконаленні роботи в вищезазначеному напрямку.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139233

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"