Оголошення
дислокация
Map
Головна День відкритих дверей у ВПУ 7

vpu7«День відкритих дверей навчального закладу: цікаво, навчально, престижно»

Під таким гаслом 10 квітня 2017 року пройшов початок тижня відкритих дверей Вищого професійного училища №7 м. Миколаєва.

Саме завдяки проведенню подібних заходів, абітурієнти приймають остаточне рішення вступати чи ні в обраний ними навчальний заклад.

До проведення Дня відкритих дверей викладачі та студенти підготувались відповідально.

Гостей в училище завітало багато, всіх зустріли з радістю і гостинністю.

На початку заходу гості ознайомились з програмою заходу, а саме:

- відкриття фестивалю творчих здобутків «Від ідеї до успіху», підготовлений учнями та педагогічними працівниками училища;

- екскурсія училищем, ознайомлення з навчально-виховною базою;

- презентації професій, за якими здійснюється підготовка кваліфікованих робітників.

До участі в заході були залучені представники Корабельного та Вітовського центрів зайнятості (Бездольна Н.А., Долгошея О.В., Лукашук Т.С, Снісар О.М.), керівники та викладачі професійно-технічних училищ, директори та учні загальноосвітніх навчальних закладів, роботодавці міста.IMG_5357

Учасники свята мали змогу отримати максимум інформації про умови навчання та дозвілля студентів, ознайомитись з умовами допрофесійної підготовки.

Для учнів загальноосвітніх шкіл були підготовлені інформаційні стенди, на яких вони могли знайти відповіді на питання, що виникали стосовно обраної професії, профорієнтаційні папки та буклети, в яких детально описується кожна професія, її особливості та переваги.

IMG_5318

Найбільше захоплення гостей викликала виставка учнівських робіт з професій, за якими проводиться підготовка в навчальному закладі – все це справа рук учнів училища, які під керівництвом досвідчених майстрів виробничого навчання здобувають звання професіоналів своєї справи.

Фестиваль творчих здобутків став цікавим відкриттям для майбутніх випускників шкіл, які, ми сподіваємось, зроблять правильний вибір професії.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1140054

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"