Оголошення
дислокация
Map
Головна терцентр 15.05.2017

ArtemenkoТаланти південного краю: творча зустріч з Л.Артеменко

Кожна людина прагне втілити всі свої заповітні мрії в реальність життя. І справжнє свято для людей відбувається тоді, коли хтось може подарувати приємні емоції і враження через творчість.

Справжнє свято з піснею відбулося 12.05.2017р у відділенні денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миколаївського департаменту праці та соціального захисту населення. Організували і провели цей захід небайдужі люди, закохані в пісню, в творчість, в життя. Відбулося справжнє святкове дійство, бо Господь нагородив талантом і музичністю активну учасницю наших зустрічей, слухачку занять «Університету третього віку» факультету «Літературно - музичний», талановиту людину – Людмилу Артеменко.

Святкова прикрашена сцена, фотографії зі свят, повна актова зала шанувальників з весняними квітами зустрічали Людмилу Леонтіївну.

Створила чудовий сценарій та вела творчу зустріч активна учасниця наших програм, чарівна, талановита жінка – Інна Суслонова. Втілити в життя творчій задум Людмили допомагав її син, Олександр, сестра – Діна, які були присутні на концерті. Олександр приймав участь у програмі і виконував разом з мамою пісні. У програмі приймали участь: Іван Каламурза, учасник багатьох заходів, талановитий гуморист, Віталій Матвєєв – музичний супровід програми, грав на баяні.

В ході зустрічі було виконано пісні: «Пісня про сина», «Лаванда», «Не жалею, не зову, не плачу» та інші. Всі присутні отримали естетичну насолоду і приємні враження від артистичного виконання пісень.

Ця зустріч з прекрасним має дійсно оздоровчий та лікувальний ефект, бо професійно виконана справжнім майстром, вона вносить насиченість та гармонію в життя, робить нашу буденність сповненою світла, добра, відновлює та надає натхнення і сил до життя, до нових творчих звершень.

Всі присутні дарували виконавиці квіти, оплески, в залі був справжній аншлаг.

Бажаємо Людмилі Леонідівні здоров'я, творчих успіхів, сімейного благополуччя, чекаємо на нові програми з її участю.

Запрошуємо до співпраці всіх талановитих громадян нашого району, наповнюйте своє творче життя новими приємними зустрічами та враженнями.

Заступник директора міського територіального центру Г.М.Громов

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1139496

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"