Оголошення
дислокация
Map
Головна пенсійний 31.07.2017

Emblem_of_the_Pension_Fund_of_UkraineДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВ!

Верховна Рада України в першому читанні підтримала законопроект № 6614 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» (далі - законопроект), який входить до пакету пенсійної реформи.

Згідно з абзацами 6-7 п. 2 Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» вищезазначеного законопроекту суми накладених (нарахованих) та не сплачених штрафів та пені, а також суми штрафів та пені, які підлягають (підлягатимуть) накладенню (нарахуванню) на суми заборгованості із сплати внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування, яка обліковується на день набрання чинності Законом України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій", страхувальникам, які протягом року з дня набрання чинності зазначеним Законом погасили таку заборгованість у повному обсязі, підлягають списанню органами Пенсійного фонду України.

У місячний строк з дня погашення заборгованості із сплати внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування у повному обсязі орган Пенсійного фонду України повідомляє страхувальника про суми списаних штрафних санкцій та пені.

Також, абзацами 3 - 5 п. 2 Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» законопроекту передбачено, що суми фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій, які не сплачені на дату набрання чинності цим Законом, можуть бути розстрочені за заявою страхувальника на 60 календарних місяців починаючи з місяця укладення договору про розстрочення сум заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за формою, затвердженою Пенсійним фондом України.

Заява про розстрочення подається страхувальником до територіального органу Пенсійного фонду України, в якому страхувальник перебуває на обліку як платник єдиного внеску, не пізніше шести місяців з дати набрання чинності цим Законом.

Розстрочена сума підлягає сплаті рівними частинами щокварталу не пізніше 20 числа місяця, що настає після завершення відповідного кварталу.

Телефон для довідок: 58-22-54.

Керівництво Інгульського об'єднаного  управління Пенсійного фонду України м.Миколаєва Миколаївської області.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1138369

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"