Оголошення
дислокация
Map
Головна Електронні сервіси порталу ПФУ

Emblem_of_the_Pension_Fund_of_UkraineШАНОВНІ РОБОТОДАВЦІ! МАЄМО ПРИЄМНУ НАГОДУ ПОВІДОМИТИ ВАМ ПРО НОВІ МОЖЛИВОСТІ ВЕБ-ПОРТАЛУ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

З огляду на зміни в законодавстві щодо розрахунку та виплати лікарняних на веб-порталі відкрито можливість отримувати відомості про страховий стаж ваших працівників (форма довідки відповідно до додатку 9 Положення про реєстр застрахованих осіб). Перевага такої можливості полягає в тому, що ви можете отримати зазначену довідку самостійно. Тобто, ні вам, ні вашому працівнику не треба особисто відвідувати управління Фонду.

Достатньо лише увійти на свою сторінку на веб-порталі за допомогою електронного цифрового підпису печатки вашого підприємства.

Для отримання довідки про страховий стаж працівника та довідки за формою ОК-7 необхідно скористатись функцією «Запит на отримання електронних документів» у розділі «Комунікації з ПФУ». Довідка сформується протягом 2 хвилин і буде викладена для перегляду та роздруку (копіювання на зовнішній носій) в розділ «Звернення».

Крім того, відтепер ви маєте можливість засобами порталу контролювати опрацювання звітності та повноту оплати зобов'язання щодо ЄСВ.

За допомогою функції «Звернення» у розділі «Комунікації з ПФУ» надіслати електронний лист з питань подання звітності, нарахування та сплати внесків, порядку подання документів на призначення та перерахунок пенсійних виплат, свої пропозиції та зауваження щодо покращення роботи та розширення можливостей інтерактивної взаємодії з органами Фонду засобами порталу. Зауважуємо, що всі електронні звернення, які ви надсилаєте засобами особистої сторінки на порталі розглядаються за тими самими правилами, що і паперові звернення та листи. Але, враховуючи, що в такому випадку ви використовуєте внутрішній механізм взаємодії Пенсійного фонду в режимі он-лайн, то ваш лист (або повідомлення) автоматично реєструється і передається на розгляд відразу.

Отже, за допомогою особистої сторінки на порталі реалізовано вашу можливість зручно і оперативно взаємодіяти з органами Пенсійного фонду України, дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали особистого звернення в управління Фонду.

Зауважуємо, що взаємодіяти з Пенсійним фондом за допомогою особистої сторінки на порталі мають можливість і роботодавці, і підприємці, які не мають електронного цифрового підпису. Але для відкриття такої можливості необхідно звернутись до управління Пенсійного фонду з метою отримання коду для реєстрації.

Відео інструкції по налаштуванню та використанню електронних сервісів Пенсійного фонду України можна переглянути за адресою http://www.pfu.gov.ua/category/instruktsiyi/.

Також сповіщаємо, що можливість інтерактивного спілкування з Пенсійним фондом мають і громадяни. Тому просимо повідомити ваших рідних і колег про надання Пенсійним фондом електронних послуг.

pfy

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1138326

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"