Оголошення
дислокация
Map
Головна ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ПИСЬМЕННИК М.В. ГОГОЛЬ

ВЕЛИКИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ПИСЬМЕННИК М.В.ГОГОЛЬ

"Він коренивсь у гетьманському роді, Коли ж і шаблю вибили із рук -

Узяв перо, натхнене й гордо,

Розрив – траву, міднішу од шаблюк».

Л.Тома

Слухачів «Університету третього віку» відділення денного перебування Корабельного району міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) запросили в бібліотеку- філілію №18 Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва.

gogolСлухачам була запропонована лекція про великого та видатного українського письменника Миколу Васильовича Гоголя, якому 1 квітня виповнилось би 210 років з дня його народження. Всі ми з дитинства пам'ятаємо слова славетного українця М.Гоголя «Чи знаєте ви українську душу?» та «Чи знаєте ви українську ніч?».

М.В.Гоголь став улюбленим письменником і володарем душ мільйонів людей на планеті. Великий український письменник М.Гоголь є, на думку багатьох дослідників, найбільш виразним представником української школи. Українська тематика творів М.В.Гоголя - це невід'ємна частина творчої особистості. Микола Васильович - один з кращих виразників української ментальності. У його творах найбільш повно і яскраво відтворилися риси українського національного характеру.

Лекція була доповнена показом документального фільму «Життя та творчість М.В. Гоголя» та документально-дослідницьким фільмом С.Медвєдєва «Николай Гоголь. Тайна смерти» та виставкою художніх творів улюбленого українського письменника.

Лекція була дуже цікаво. Атмосфера - супер!

Заступник директора аппарату Корабельного району міського територіального центру

Подаєнко Т.І.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1138075

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"