Оголошення
дислокация
Map
Головна Будьте уважні!

dfsБудьте уважні!

Шахраї від ніби-то імені фіскальної служби можуть полювати і на курорті

Головне управління ДФС у Миколаївській області попереджає платників податків, які провадять фінансово-господарську діяльність у місцях масового відпочинку громадян під час курортного сезону 2019 року про можливі випадки шахрайства ніби-то від імені працівників ГУ ДФС у Миколаївській області.

Звертаємо увагу, що працівники фіскальної служби Миколаївської області при здійсненні перевірок повинні мати при собі службове посвідчення, направлення та копію наказу про проведення перевірки, а також інші документи, які дозволяють зареєструватися у журналі перевірок і дотримуватися усіх повноважень визначених Податковим кодексом України.

Уважно перевіряйте інформацію та не дозволяйте аферистам вводити себе в оману. Про подібні випадки, а також випадки вчинення неправомірних дій працівників ГУ ДФС у Миколаївській області, під час виконання службових обов'язків просимо негайно повідомляти чергову частину ГУ ДФС у Миколаївській області, за телефоном: 50-18-41 та відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДФС у Миколаївській області, за телефонами: 50-19-13, 50-19-17.

Головне управління ДФС у Миколаївській області

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3315
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1138185

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"