Оголошення
дислокация
Map
Головна ДФС Миколаївщини
dfsДФС Миколаївщини: до бюджету забезпечено
37,3 млн. грн. податку на нерухомість

За 5 місяців 2019 року Головним управлінням ДФС у Миколаївській області до місцевих бюджетів забезпечено 37,3 млн. грн. податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (так званий податок на нерухомість), що на 4,6 млн. грн. більше, ніж у відповідному періоді 2018 року.

Власники нерухомого майна – юридичні особи перерахували до місцевих бюджетів Миколаївщини 33,9 млн. грн. податку на нерухомість. Внесок фізичних осіб до місцевих скарбниць області становить 3,4 млн. гривень.

Збільшення надходжень з податку на нерухомість є результатом ефективного та прозорого адміністрування, а також плідної співпраці Головного управління ДФС у Миколаївській області та органів виконавчої влади, місцевого самоврядування.

Головне управління ДФС у Миколаївській області інформує, що у разі виникнення питань щодо сплати податку на нерухоме майно, громадянам необхідно звертатися до Центрів обслуговування платників за місцем розташування об'єкта оподаткування та пред'явити оригінали документів, які підтверджують право власності фізичної особи на відповідний об'єкт нерухомості. Якщо розбіжності будуть підтверджені, контролюючий орган проводить перерахунок суми податку і надсилає нове повідомлення – рішення про сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Фізичними особами податок сплачується протягом 60 днів з моменту вручення податкового повідомлення-рішення.

* * * * * * *

Від Миколаївщини до державного бюджету надійшло 830,3 млн. грн. ПДВ

На Миколаївщині сплату податку на додану вартість забезпечують 8061 платник, серед яких 7554 юридичні особи і 507 фізичних осіб - підприємців.

Як повідомив начальник Головного управління ДФС у Миколаївській області Володимир Копіца, у січні - травні 2019 року до державного бюджету мобілізовано 830,3 млн. грн. ПДВ з вироблених в Україні товарів, що на 183,2 млн. грн., або на 28,3 відс. перевищує надходження з податку на додану вартість у січні - травні 2018 року.

За словами Володимира Копіци, ДФС Миколаївщини ефективно відпрацьовує ризикові операції суб'єктів господарської діяльності, виявляє і руйнує схеми з формування фіктивного податкового кредиту, що забезпечує збільшення обсягів декларування ПДВ до сплати в бюджет. Вагомі показники із сплати ПДВ - яскраве підтвердження ефективного адміністрування цього податку і своєчасного запобігання схемам мінімізації.

Головне управління ДФС у Миколаївській області

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3314
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1138008

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"