Оголошення
дислокация
Map
Головна
33До уваги жителів Корабельного району
міста Миколаєва

Міністерство цифрової трансформації запустило Гід з державних послуг

Якщо ви не знаєте, де отримати державну послугу, які документи мати з собою та скільки часу на це потрібно? Гід з державних послуг на «Порталі Дія» підкаже. Цей Портал запустило Міністерство цифрової трансформації України.

Гід з державних послуг – це єдиний офіційний ресурс, який містить інформацію про всі державні послуги в Україні, які надаються органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування. Інформація на Гіді з державних послуг є актуальною та такою, що відповідає чинному законодавству України. Гід з державних послуг, який розміщується на Єдиному державному веб-порталі електронних послуг «Портал Дія» та доступний за посиланням: https://guide.diia.gov.ua/.

42

Гід з державних послуг − це офіційне джерело інформації. Сьогодні на сервісі доступна інформація про 1170 послуг − місце, строки, вартість, а також необхідні документи та спосіб оскарження їх результатів. Інформація постійно оновлюється і невдовзі на портал буде перенесено 100% державних послуг в Україні.

43

Послуги розподілено за 17-ма категоріями залежно від сфери діяльності та 36 життєвими подіями. Придбати нерухомість, змінити місце прописки чи відкрити бізнес − усю необхідну інформацію щодо офіційних реєстрацій та отримання необхідних послуг можна знайти на Гіді.

41

На Гіді з державних послуг працює зворотний зв'язок. Якщо ви не знайшли інформацію про послугу чи виявили помилку в наявній інформації, можна скористатись зворотним зв'язком − і послуга обов'язково з'явиться на сервісі. Зворотний зв'язок допомагає покращити сервіс, виявити проблемні напрямки та найбільш популярні послуги.

40

Проєкт реалізовано завдяки підтримці проєкту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS» та за сприяння проєкту SURGe, що фінансується Урядом Канади.

Необхідну інформацію знайдете за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1oKL7wrwSYhoo5JU3JSwLywnD8gUUSzte

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3297
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1130006

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"