Оголошення
дислокация
Map
Головна Зустріч з ветеранами Афганістану

Зустріч з ветеранами Афганістану

afgan06 лютого, у малій залі адміністрації Корабельного району під головуванням заступника голови адміністрації Валентина Красножона за участю голови міської спілки ветеранів Афганістану Сергія Паливоди, начальника районного управління соціальних виплат та компенсацій ДПСЗН Тамари Коби, начальника Пенсійного Фонду України в Корабельному районі Галини Кушнірчук, головного лікаря Жовтневої центральної районної лікарні Юрія Богатого, головного лікаря Центру первинної медико – санітарної допомоги № 7 Олени Власової, заступника директора міського територіального центру Георгія Громова

afgan1

та керівників комунальних підприємств району відбулась зустріч з учасниками бойових дій в Афганістані, колишніми воїнами – інтернаціоналістами, яким і самим не віриться, що від дня виведення тодішніх радянських військ з Афганістану минуло вже 25 років – здається це було лише вчора. Вони, солдати і офіцери тієї війни із честю виконували свій військовий обов'язок – по – іншому вчинити просто не могли. Витримали тяжке випробування, зберегли свою людську гідність, навчилися дорожити воїнською дружбою.

afgan2afgan3

Мова під час дружньої зустрічі йшла про велику роль, яку сьогодні можуть відіграти у житті району та міста воїни – афганці, про розв'язання невідкладних питань, пов'язаних з життєвими проблемами воїнів – інтернаціоналістів, а саме: питання покращення житлових умов, соціального захисту інвалідів війни, придбання пільгових медикаментів та надання допомоги на лікування.

Завершуючи зустріч, її учасники були одностайні в одному - життя продовжується і треба докласти усіх зусиль, щоб слово "ВІЙНА" назавжди зникло з нашого життя.

На згадку про зустріч - привітання вихованців Дитячої школи мистецтв № 2, відзначення воїнів – інтернаціоналістів Почесними грамотами, медалями та квітами.

 

Mykolrada

vru1

prezident

kmu

decent_vlad

header_bg

dfs

MykolaevOblEnergo

Погода в Николаеве

Пользователи : 2
Статьи : 3316
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 1140220

Наші контакти:

54050, Україна, м.Миколаїв,

проспект Богоявленський, 314

тел. (0512) 60-02-71, факс (0512) 60-02-59

Електронна адреса для звернень

[email protected]

znak

Питання "гарячої лінії"